2013-07-30 15:00:13
Φωτογραφία για Τους… κλέβουμε τις πινακίδες!
Στα θέματα της ασφάλειας έχει στρέψει το (προπαγανδιστικό) ενδιαφέρον της η κυβέρνηση των Σκοπίων, χρησιμοποιώντας ως αιχμή του δόρατος τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών της... χώρας, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, η οποία επιμένει να καταγγέλλει έλλειψη συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ενώ προσθέτει και το «επιπλέον στοιχείο» των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας της στην Ελλάδα.

Η κ. Γιανκούλοφσκα υποστηρίζει τώρα πως στην Ελλάδα γίνεται εκτεταμένη κλοπή πινακίδων αυτοκινήτων με πινακίδες της ΠΓΔΜ και πως από την αρχή της τουριστικής περιόδου έχουν κλαπεί πινακίδες 25 οχημάτων, κυρίως στη Χανιώτη της Χαλκιδικής και στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ δήλωσαν τις κλοπές αυτές στην Ελληνική Αστυνομία.

«Μέχρι σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τους Έλληνες συναδέλφους. Δεν διαθέτουμε πληροφορίες σχετικά με το αν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν διαλευκανθεί», είπε η κ. Γιανκούλοφσκα.


Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε και πάλι στο πρόβλημα της αυξημένης ροής παράνομων μεταναστών, οι οποίοι φθάνουν στην ΠΓΔΜ από την Ελλάδα και επανέλαβε την άποψη ότι η συνεργασία της χώρας της με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό είναι «ανεπαρκής», καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς για αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων.
elzoni.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ