2013-07-31 08:00:16
Φωτογραφία για Η Δ.Τ. ΜΕ ΤΗΝ FORMULA 1 ΑΜΕΣΑ...
Η απευθείας μετάδοση του αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Φόρμουλα 1 από την πίστα Ουγγαρόρινγκ της Βουδαπέστης το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι το πρώτο ζωντανό δείγμα γραφής της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ). Η συγκεκριμένη τηλεοπτική κάλυψη «είναι το test event για τα δικαιώματα μετάδοσης του πρώτου αγώνα ελληνικής ομάδας στην τρίτη προκριματική φάση του Champion's League» σημείωναν τηλεοπτικοί κύκλοι στα «ΝΕΑ». Ουσιαστικά με τη μετάδοση του αγώνα γκραν πρι, η ΔΤ «θα καταθέσει διαπιστευτήρια στην TEAM και την UEFA», εξηγούσαν.

Στο μεταξύ, οι εργαζομένοι της πρώην ΕΡΤ, σε συνάντηση που είχαν στην ΕΣΗΕΑ, επανέφεραν την πρότασή τους στον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή για απευθείας μετάβαση στον νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα με το οργανόγραμμα της ΕΡΤ σε προσωρινή εφαρμογή. Η θέση της κυβέρνησης όμως είναι ξεκάθαρη από την αρχή, έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι. Οι απολυμένοι της πρώην ΕΡΤ ωστόσο διαμαρτύρονται ότι «δεν υλοποιείται τίποτα από όσα συζητούσαμε το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και σε εκείνα που είχε δεσμευθεί ο υφυπουργός»
. Κάνουν λόγο για «ανοικτό διαγωνισμό» και στο θέμα της αποζημίωσης υποστηρίζουν ότι «άλλες διαβεβαιώσεις λάβαμε στις προηγούμενες επαφές με τον κ. Καψή και άλλα εφαρμόζονται στην πράξη καθώς οι αποζημιώσεις θα καταβάλλονται σε διμηνιαίες δόσεις». Από το απόγευμα της Δευτέρας και ώς χθες το βράδυ είχαν υποβληθεί περισσότερες από 1.000 αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό που προκήρυξε το υπουργείο Οικονομικών για τις πρώτες 589 θέσεις του μεταβατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανασφάλιστοι 4 στους 10
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανασφάλιστοι 4 στους 10
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ