2013-07-31 10:34:02
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΓΙΑ... «ΚΟΦΤΗ»
Όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν για τον αμυντικό χαφ θα εξετάσουν στον Ολυμπιακό μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ. Ο Ενόχ, ο Αγκιλάρ, ο Σισοκό και η… έκπληξη.

Προσεκτικοί στην υπόθεση του αμυντικού χαφ θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως δεν βιάζονται για τη συγκεκριμένη προσθήκη στη μεσαία γραμμή της ομάδας και οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία (στις 03/08).

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, σύμφωνα με το "sport-fm.gr", υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ενόχ, του Αγκιλάρ και του Σισοκό, ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διέψευδε τις πληροφορίες για τον Ζε Εδουάρδο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Καμερουνέζος χαφ του Άγιαξ θεωρείται «κλεισμένος», ο Γάλλος άσος της Παρί περιμένει στο ακουστικό του και ο Ισπανός θέλει να φύγει από την Έρκουλες που υποβιβάστηκε.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει κάποια... έκπληξη με έναν παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα, σταντ-μπάι έχουν οι ερυθρόλευκοι την υπόθεση του Μιγκέλ Τόρές. Η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει στον Μίτσελ και το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει, επίσης, μετά το σαββατιάτικο ματς.

Εν τω μεταξύ, ο Λορένθο έφυγε από τη Γερμανία για άγνωστο προορισμό και δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό συνδυάζεται με κάποια μεταγραφή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ