2013-07-31 10:35:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Mυστήριο με τα τοπικά κανάλια
Super B και Achaia είχαν μαύρο τόσο το ΣΚ όσο και χθες Τρίτη. Και αναφερόμαστε σε αυτά τα δύο κανάλια γιατί αυτά έμειναν μαζί και με το Lepanto (ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ) που σε ανταπόκριση από την Πάτρα βγάζει ειδήσεις από την ευρύτερη περιοχή.

Το Tele Time δεν εκπέμπει ψηφιακά και το Patratv έχει κλείσει από πέρυσι το καλοκαίρι. Αγνωστο τι γίνεται με το ιδιοκτησιακό αλλά και την άδεια του τελευταίου καναλιού.

Σε ότι αφορά στο Super B το μαύρο -που μπορεί να οφείλεται και σε τεχνικό πρόβλημα του ψηφιακού παρόχου- ήρθε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο εργαζόμενους στο κανάλι στους οποίους πριν από λίγες ημέρες κοινοποιήθηκε πως ενδεχομένως το κανάλι (ειδησεογραφικά να κλείσει τον Αύγουστο). Ολοι βέβαια εύχονται να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η διοίκηση του καναλιού της Αγ. Ανδρέου καθώς αυτό θα κλονίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη με τους τηλεθεατές.

Αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το γεγονός πως αποδυναμώθηκε στο ελάχιστο η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού της Αγ
. Ανδρέου το οποίο συγκρατούσε μέχρι πριν λίγους μήνες το επίπεδο της τοπικής ενημέρωσης. Επίσης και τα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου είναι επαναλήψεις ρεπορτάζ που προβλήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε και είναι εξ ολοκλήρου μαγνητοσκοπημένα εκτός κι αν συμβεί κάποιο έκτακτο γεγονός (μεγάλη πυρκαγιά, τρομοκρατική επίθεση, επεισόδια κλπ) οπότε και θα βγει έκτακτο δελτίο.

Ευχή όλων είναι το Super B, το αρχαιότερο περιφερειακό κανάλι, να βρει και πάλι τον βηματισμό του και να ξεπεράσει τα όποια οικονομικά προβλήματα.

Γιάννης Πομώνης-εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ ΓΙΑ... «ΚΟΦΤΗ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ ΓΙΑ... «ΚΟΦΤΗ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ