2013-07-31 19:14:12
Φωτογραφία για H πρώτη φωτό του Ανδρέα Μπάρκουλη μέσα στο νοσοκομείο μαζί με τον νεαρό ιερέα που τον επισκέφθηκε
Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία του βετεράνου και αλλοτινού γόη του Ελληνικού κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο μαζί με τον ιερέα που τον επισκέφθηκε.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, την φωτογραφία μαζί με ένα μήνυμα ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook η σύζυγος του ηθοποιού Μαρία Μπάρκουλη.

"ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ...ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ...ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...ΑΤΟΦΙΟΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...", έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook η Μαρία Μπάρκουλη.

Η κυρία Μπάρκουλη, θέλοντας να δείξει σε όλους πως η κατάσταση της υγείας του συζύγου της βελτιώνεται, ανέφερε: "ΓΕΡΜΑΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ...Η ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...".

Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει γεννηθεί στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου του 1936 (σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 77 του χρόνια). Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο ενώ αξεπέραστο έχει μείνει το σλόγκαν την εποχή που η καριέρα του ήταν στο ζενίθ της, "Κορίτσια ο Μπάρκουλης".
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ