2013-07-31 19:05:56
Φωτογραφία για Δεν λέμε ποτέ «σ' αγαπώ» με SMS
Έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι είναι πιο ειλικρινείς όταν επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνυμάτων. Ωστόσο όσο και αν ο γραπτός λόγος μας απελευθερώνει υπάρχουν πέντε βασικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ειπωθούν μέσω μηνυμάτων.

1:Θέλω να χωρίσουμε

Ποτέ μη χωρίσετε τον/την σύντροφό σας μέσω μηνύματος επειδή θέλετε να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε τον/την άλλον/ην κατάματα. Πάρτε θάρρος και ανακοινώστε το από κοντά.

2: Μην το πεις σε κανένα, αλλά Μην ξεκινήσετε ένα μήνυμα με την παραπάνω πρόταση. . Τα μυστικά λέγονται πρόσωπο με πρόσωπο. Άσε που μυστικό που γνωρίζουν περισσότεροι από ένα, παύει να είναι μυστικό.

3: Είμαι έγκυος

Μην κάνετε ποτέ μια τέτοια ανακοίνωση μέσω γραπτού μηνύματος. Σκεφτείτε την ταραχή που μπορεί να φέρει μια τέτοια είδηση, ακόμα και αν η είδηση χαροποιήσει το σύντροφό σας. Είναι κάτι τόσο προσωπικό που θα πρέπει να το πείτε εκ του σύνεγγυς.


4: Σ'αγαπώ

Αν είστε έτοιμοι για πρώτη φορά να πείτε τη μεγάλη κουβέντα που χαρακτηρίζει κάθε σχέση, μην το κάνετε μέσω μηνύματος. Να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και να έχετε τη γενναιότητα να τα εκφράσετε κατά πρόσωπο στο άλλο σας μισό. Εξάλλου, πώς θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε την αντίδραση στην τόσο σημαντική δήλωσή σας;

5: Συγγνώμη

Πόσο ειλικρινής και βαθιά μπορεί να είναι η συγγνώμη μέσω μηνύματος; Αν το θέμα που έχει προκύψει, μάλιστα, είναι μεγάλο και σημαντικό, οφείλετε μία συγγνώμη όταν βρεθείτε πλέον από κοντά, ή έστω από τηλεφώνου, ώστε τα λόγια σας, οι δικαιολογίες και τα επιχειρήματά σας να είναι κατανοητά και να συνοδεύονται με τον αντίστοιχο τόνο φωνής και τις αντίστοιχες χειρονομίες και εκφράσεις του προσώπου.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ