2013-08-01 10:32:03
Φωτογραφία για Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας
Αισθητή είναι από χθες το βράδυ η πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Για σήμερα προβλέπεται γενικά... αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα, με βόρειους ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.

Από 22 ως 32 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να στρέφονται από το απόγευμα σε νότιους 4 μποφόρ. Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ανατολικά ορεινά.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία και αύριο Παρασκευή. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση για σημερα Πέμπτη:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Άνεμοι: μεταβλητοί 4 τοπικά βόρειοι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 29 και τοπικά στην Κρήτη έως 33 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια μέχρι 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ