2013-08-01 17:29:14
Φωτογραφία για ΤΗΣ... ΞΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ!
Η Μαρσέιγ έκανε τη... δύσκολη στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Μοργκάν Αμαλφιτανό!

Παρά τις διαρκείς διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει κοινό σημείο επαφής με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Ο γαλλικός σύλλογος άλλαζε συνεχώς τις οικονομικές απαιτήσεις του και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στις συζητήσεις εδώ και περίπου είκοσι ημέρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr", η Μαρσέιγ έχει βγει στην αγορά και προσπαθεί να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεσμεύεται για δύο ακόμα χρόνια με την ομάδα του "Βελοντρόμ".

Μάλιστα, η Μαρσέιγ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερ προκειμένου να βρουν ομάδα στον 28άχρονο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, ενώ χτύπησαν μέχρι και την πόρτα της Λοριάν, στην οποία αγωνιζόταν ο Αμαλφιτανό πριν υπογράψει ως ελεύθερος στους Μασσαλούς το καλοκαίρι του 2011. Με λίγα λόγια, στο γαλλικό λιμάνι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να απεμπλακούν από τη συνεργασία μαζι του.


Η πληροφόρησή που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποσυρθεί από την περίπτωση του Γάλλου παίκτη, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Νις, επειδή δεν μπορούσε να βρει κοινό κώδικα επικοινωνίας με τη διοίκηση της Μαρσέιγ στο οικονομικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Για αυτό και ο Πρωταθλητής Ελλάδας έχει πάψει να ασχολείται με τον Αμαλφιτανό εδώ και περίπου είκοσι ημέρες. Από την άλλη ο γαλλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Αμαλφιτανό αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, απορρίπτοντας την προοπτική του Ολυμπιακού, καθώς ήθελε να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του στη Μαρσέιγ.

Ίσως, λοιπόν, η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ