2013-08-01 23:47:05
Φωτογραφία για Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης
Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ζησόπουλος το γκολ για τους Αρκάδες. Την επόμενη Πέμπτη (8/8) η ρεβάνς στη Βιέννη.

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού άφησαν Αστέρας Τρίπολης και Ραπίντ Βιέννης, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε στο 27΄με τον Ζησόπουλο με τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Μπόιντ στο 32'. Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (8/8) στην Βιέννη.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορρόπησε, άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Ραπίντ και πέτυχε ένα γκολ με τον Ζησόπουλο. Από την άλλη η Ραπίντ απείλησε στην αρχή λίγο και έφτασε στην ισοφάριση με ένα αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος μέχρι το 70' τουλάχιστον δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχε το καθαρό μυαλό. Από την άλλη η Ραπίντ δεν παρουσιάστηκε όπως το πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ο Τσιώλης παρέταξε τον Αστέρα με 4-2-3-1 με τον Πιπίνη αριστερό μπακ και τον Ζαραδούκα αριστερό χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπαράλες και έμεινε στον πάγκο ο Μπακασέτας.

Στο κέντρο άμυνας έπαιξαν οι Λισγάρας-Κουρμπέλης, στα χαφ οι Ουσέρο-Ζησόπουλος ενώ η τριάδα πίσω από τον Μπαράλες είναι οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ζαραδούκας.

Ξύπνησε μετά το εικοσάλεπτο ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορρόπησε και άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του ματς ήταν για την Ραπίντ στο 6ο λεπτό, με τον Χόφμαν να κάνει το σουτ και τον Μπαντή να μπλοκάρει την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα (16'), ο Μπουργκστάλερ έκανε το γύρισμα στον Μπόιντ ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή όπως θα ήθελε.

Ο Αστέρας από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πιο δραστήριος με τον Πιπίνη να δοκιμάζει ένα σουτ με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο επόμενο λεπτό (27') η ομάδα του Σάκη Τσιώλη άνοιξε το σκορ. Ο Ουσέρο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ζησόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα (29') η Ραπίντ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά από το σουτ του Σάουμπ η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 32' η Αυστριακή ομάδα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Μπόιντ, το οποίο ήταν αρκετά αυστηρό. Ο Μπόιντ εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1 για την Ραπίντ.

Τρία λεπτά αργότερα (35') ο Σάουμπ εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση με τον Μπαντή να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 44' για τον Αστέρα με τον Ουσέρο να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Νόβοτα να διώχνει σε κόρνερ.

Καλύτερος στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος και απειλούσε με αξιώσεις τα καρέ της Αυστριακής ομάδας. Στο 55' Ο Κάφα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Λισγάρα στο 56'.

Η Ραπίντ απείλησε με το σουτ του Μπέχρεντ στο 58' το οποίο ήταν άστοχο. Στο 60' ο γκολκίπερ της Ραπίντ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντε Μπλάσις, ενώ είπε "όχι" και στην κεφαλιά του Ναβάρο στο 66'.

Στο 72' ο Λισγάρας βρέθηκε και πάλι μέσα στην περιοχή της Ραπίντ σε καλή θέση έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν οι μεγάλες φάσεις και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο με 1-1.

Ο διαιτητής του αγώνα Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λισγάρα, Κουρμπέλη, Πιπίνη, Ζαραδούκα, Γκρατσίνι, Μπέχρεντ και Μπουργκστάλερ.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72' Γκρατσινι), Ζαραδούκας (46' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61' Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Ντίμπον (46' Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σάουμπ (85' Γκρότσουρεκ), Στ. Χόφμαν (68'΄Ζάμπιτσερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ