2013-08-02 10:18:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Βγήκαν πιστόλια για «ζημιά» 1.000 ευρώ σε μπουζουξίδικο!
Ο λογαριασμός ήταν 1000 ευρώ, αλλά ο «πιστολέρο» δεν ήθελε να πληρώσει, έστω και αν τελικά τους χρέωσαν 700. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την εξέλιξη της ιστορίας σε κοσμικό κέντρο που φιλοξενούσε μεγάλο όνομα της αθηναϊκής πίστας!

Ο γνωστός Πατρινός, εμπλεκόμενος και στην ιστορία των κυκλωμάτων της νύχτας πήγε στον χώρο… «κουμπουροφόρος»! Αν και όλοι γνωρίζουν την σωματική του δύναμη, φαίνεται πως συνηθίζει να κουβαλά «σιδερικό» σε τέτοιου είδους εξόδους.

Έτσι έκανε και πριν από μερικές ημέρες. Μαζί με την παρέα του (επίσης γνωστοί Πατρινοί) πήγαν στο νυχτερινό κέντρο, άκουσαν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, ήπιαν τα ποτά τους (4 μπουκάλια ουίσκι), πέταξαν αρκετά λουλούδια, όμως όταν έφθασε η ώρα του λογαριασμού… μάλλον δυσαρεστήθηκαν από το ποσό που άκουσαν και αποφάσισαν να την «κάνουν»! Αρχικά είχαν φύγει τα περισσότερα από τα μέλη της παρέας του.

«Χίλια ευρώ είναι ο λογαριασμός» τους είπε ο σερβιτόρος και μετά από λίγα λεπτά ο κάτοχος του όπλου σηκώθηκαν να φύγουν! Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάλαβε τι γινόταν και έτρεξε να προλάβει τυχόν επεισόδια! Τους πλησίασε και τους είπε στο αυτί πως… θα πρέπει να πληρώσουν για τη «ζημιά» που έκαναν! Ο Πατρινός όμως είχε αντίρρηση και κάλεσε τον μαγαζάτορα… να τα πουν έξω! Όντως ο ιδιοκτήτης τον ακολούθησε μαζί με εργαζόμενους αλλά ο κουμπουροφόρος… δεν πτοήθηκε! Εβγαλε το όπλο και τους απείλησε: Μη με πλησιάσετε θα σας ρίξω στα πόδια»! Και για να κάνει ακόμη πιο πιστευτή την απειλή του… άρχισε να πυροβολεί στον αέρα! Οι πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί από κάποιους, όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φάνηκε διατεθειμένος να συνεχιστεί το επεισόδιο
. Ετσι… υποχώρησε φροντίζοντας… να μαζέψει τους κάλυκες από τις σφαίρες του όπλου!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Τραγική ειρωνεία; Μέσα στο κατάστημα, εκείνη την ώρα διασκέδαζαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών! Μάθαμε πάντως πως αργότερα θέλησαν να ασχοληθούν με την ιστορία! Βρήκαν μάρτυρες να καταθέσουν εναντίον του πιστολέρο; Αγνωστο. Ξέρουν ποιος πυροβόλησε; Προφανώς, αφού όλη η Πάτρα γνωρίζει! Ισως όμως δεν έχουν στοιχεία για να «δέσουν» την υπόθεση, αφού όπως συμβαίνει και σε παρόμοιες περιπτώσεις, κάποιοι κρατούν τα στόματά τους κλειστά!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η επέλαση του ΤΕΒΕ στα χωριά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η επέλαση του ΤΕΒΕ στα χωριά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ