2013-08-02 13:10:05
Φωτογραφία για Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένου
Για ακόμη μία φορά, ηλικιωμένος πέφτει θύμα των επιτήδειων, που παρουσιάζονται σαν φίλο τους, στενού τους προσώπου, πείθοντάς τους να τους δώσει χρήματα για κάποια ανάγκη του οικείου του προσώπου!

Το νέο θύμα των απατεώνων είναι μια 72χρονη γυναίκα από την Αγία Τριάδα, η οποία έδωσε 1850 ευρώ στον άνδρα που την πλησίασε και της συστήθηκε ως λογιστής! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη περπατούσε σε δρόμο του Ηρακλείου, όταν την πλησίασε ο άνθρωπος που αργότερα τις έκλεψε τις λιγοστές της οικονομίες. Της είπε ότι είναι λογιστής και πως τον στέλνουν οι δύο της γιοι, προκειμένου να του δώσει χρήματα για να τακτοποιήσει τις φορολογικές τους δηλώσεις. Η ανυποψίαστη γιαγιά πείστηκε από τα λεγόμενά του και τον οδήγησε στο σπίτι της. Εκεί από ένα συρτάρι έβγαλε ένα φάκελο με το προαναφερθέν ποσό και του το έδωσε. Ο «μαϊμού» λογιστής, όταν έλαβε τα χρήματα, εξαφανίστηκε.

Η απάτη αποκαλύφθηκε αρκετή ώρα μετά όταν η ηλικιωμένη επικοινώνησε με τα παιδιά της τα οποία της είπαν ότι εκείνα δεν έστειλαν κανέναν λογιστή. Εντύπωση και ταυτόχρονα αίνιγμα αποτελεί για τους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο δράστης γνώριζε λεπτομέρειες για τα παιδιά της ηλικιωμένης, ενώ εκείνη τον έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή της.


Προχθές το πρωί, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", ηλικιωμένος στη Θέρισσο εξαπατήθηκε από "αετονύχη" που τον βρήκε σε καφενείο και τον έπεισε να του δώσει 1.700 ευρώ, δήθεν για το γιο του. Από την Αστυνομία εξετάζεται εάν ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο άτομο.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ