2013-08-03 09:22:39
Φωτογραφία για Πλησιάζει ο Ατζαγκούν
Μετά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη προσθήκης. Πρόκειται για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, που θεωρείται μια καλή επένδυση για το μέλλον. Ο Νίκος Νταμπίζας με τη συνδρομή Έλληνα μάνατζερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Ντόλφινς, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Η ομάδα της Νιγηρίας, που στην αρχή αξίωνε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, έχει πλέον μειώσει πάρα πολύ τις απαιτήσεις της και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα θα έχει αίσια κατάληξη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Φουλ για Πράνιτς

Η απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς αποτελεί πλέον προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Κροάτης αριστερός μέσος θα εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι, που έχει αναλάβει τις επαφές με την πορτογαλική ομάδα, πιέζει ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρχει μία κατάληξη στην υπόθεση. Η προσθήκη του Σίλντενφελντ, συμπαίκτη στην εθνική Κροατίας και φίλου του Πράνιτς, αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» του Παναθηναϊκού.


Αναφορικά με τον Μαχαμαντού Ντιαρά, εξελίξεις αναμένονται στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αφού ο μεσοαμυντικός από το Μάλι εξακολουθεί να ελπίζει πως θα βρει πρόταση σε Αγγλία ή Γαλλία και να έχει στο «περίμενε» τον Παναθηναϊκό. Εφόσον μέχρι τότε δεν βρει κάτι που να τον καλύπτει, θα έρθει στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο που θα προβλέπει πως θα πληρώνεται με συμμετοχές.

Κανένα θέμα με Κλωναρίδη πλέον

Η παραμονή του Χάρη Μαυρία βάζει τέλος στο ενδιαφέρον για τον Βίκτορα Κλωναρίδη. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, που ανήκει στη Λιλ και πέρασε το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν δανεικός στη Μουσκρόν, πράγματι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία με τη Σάντερλαντ δεν προχωρά η συγκεκριμένη περίπτωση. Πάντως κάποιοι δεν αποκλείουν να επανέλθει το θέμα στο προσκήνιο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ώστε έχοντας ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μη δικαιούται τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ