2013-08-03 21:28:06
Φωτογραφία για Η... ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΣΟΥΑΡΕΣ
Ο Στίβεν Τζέραρντ σε συνέντευξή του ερωτηθείς για τα διλήμματα του Λουίς Σουάρες για τη νέα χρονιά γνωστοποίησε το πως καταλαβαίνει το τι βιώνει, καθώς ο ίδιος είχε απορρίψει πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για το χατίρι της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Λίβερπουλ είπε: «Καταλαβαίνω τον Σουάρες και τις σκέψεις που κάνει. Προσωπικά είχα πέρυσι την ευκαιρία να πάω σε ομάδα που έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. ο συντάκτης του κειμένου έγραψε πως ήταν η Μπάγερν Μονάχου). Απέρριψα αυτήν πρόταση για την Λίβερπουλ και ας ήταν κάτι το δελεαστικό. Αν και έμοιαζε και ήταν μία πρόκληση επέλεξα να μην κλείσω εκεί. Γενικότερα τα έχω περάσει αυτά που βιώνει τώρα ο Λουίς. Ελπίζω να μας δώσει τουλάχιστον ακόμα μία χρονιά και να καταφέρει να προσφέρει εκ νέου πολλά. Ίσως έτσι να του δοθεί ώθηση να μείνει και την αμέσως επόμενη σεζόν. Δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον για να φύγει».

Για τον Τζέραρντ οι Άγγλοι υπενθύμιζαν το Σάββατο πως κατά το παρελθόν του έχουν χτυπήσει την... πόρτα η Ρεάλ, η Ίντερ και η Τσέλσι δίχως να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ