2013-08-04 01:23:20
Φωτογραφία για Wind: Αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου ομιλίας προς όλους στο F2G
Η εταιρεία Wind ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 για νέους συνδρομητές του καρτοκινητού F2G, της υπηρεσίας αυτόματης ενεργοποίησης, του πακέτου «200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για 30 ημέρες, με κόστος ενεργοποίησης 5€». Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, όλοι οι νέοι συνδρομητές του Καρτοκινητού Wind F2G θα είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου ομιλίας αξίας 5€, το οποίο προσφέρει 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για 30 ημέρες, στην πρώτη ανανέωση ανά ημερολογιακό μήνα ίση τουλάχιστον με 10€.

Οι συγκεκριμένοι συνδρομητές θα μπορούν να διαγράφονται από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου ομιλίας όποτε το επιθυμήσουν, με δωρεάν αποστολή με SMS της λέξης ‘OXI’ στο 1237. Από τη στιγμή της διαγραφής δεν παρέχεται η δυνατότητα επανεγγραφής στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου.


Εναλλακτικά, όλοι οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία συνδρομητές ή οι διαγραφέντες από αυτή, καθώς και όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές F2G, Momad, ΑΒ & Wind International, οποτεδήποτε το επιθυμήσουν έχουν τη δυνατότητα από το μενού ενεργοποίησης πακέτων 1265, να επιλέγουν την ενεργοποίηση του πακέτου που επιθυμούν συμπεριλαμβανομένου και του πακέτου των 200 λεπτών με κόστος ενεργοποίησης 5€. Κατά τα λοιπά, σχετικά με το πακέτο 200 λεπτών προς όλα τα δίκτυα, ισχύει ότι έχει συμπεριληφθεί στην από 25/04/2013 σχετική ανακοίνωση.

H Wind διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/και τερματισμού όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Wind www.wind.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών WIND καλώντας στο 1260 από κινητό Wind (με χρέωση). argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ