2013-08-04 08:20:38
Φωτογραφία για Αποκαλυπτήρια στο «σπίτι» του!
Αποκαλύπτεται ο Παναθηναϊκός μπροστά στον κόσμο του. Το τριφύλλι υποδέχεται την Λάτσιο στην Λεωφόρο την Κυριακή, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει τους 20 «εκλεκτούς» που θα έχει στη διάθεσή του για το δύσκολο τεστ με τους Ιταλούς, που είναι και το πρώτο φετινό φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Ο τεχνικός του συλλόγου υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους: Κοτσόλης, Καπίνο, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπείντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλης.

«Μέσα» είναι δηλαδή όλοι οι νεοαποκτηθέντες, με τους Αμπεΐντ, Μπεργκ, Καρέλη και Σίλντενφελντ να ετοιμάζονται για το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαυρίας, Χουχούμης, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, αφού όλοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ… παρέα θα τους κάνουν και οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουσίδης και Γιαννιτσάνης.


Επίσκεψη από Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι κοντά στους παίκτες και το δείχνει. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέβηκε στο Κορωπί το Σάββατο, παρακολούθησε την προπόνηση και στη συνέχεια είχε συνομιλία με το τεχνικό τιμ. Όπως άλλωστε συνηθίζει, έδωσε ξανά το «παρών», θέλοντας να δείξει εκ νέου πως στηρίζει απόλυτα τη νέα προσπάθεια που γίνεται και θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές.

Γεμίζει το «σπίτι» ο κόσμος

Κάτι οι μεταγραφές των τελευταίων ημερών, κάτι η μεγάλη αναμονή για την επιστροφή στο «σπίτι», ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στην Λεωφόρο. Υπολογίζεται πως θα υπάρχουν περίπου 13.000 φίλοι του τριφυλλιού, αφού όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τα «μαγικά χαρτάκια», ενώ είναι πολύ πιθανό πολλοί να προμηθευτούν ένα τη τελευταία στιγμή. Δεν είναι και απίθανο να δούμε σχεδόν... sold out, αφού η... δίψα για την πρώτη εμφάνιση των «πράσινων» στην Ελλάδα είναι μεγάλη.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ