2013-08-04 08:19:11
Φωτογραφία για Tο υπουργείο Υποδομών «τρέχει» αθόρυβα τις διαδικασίες για το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας!
Το υπουργείο Υποδομών «τρέχει» αθόρυβα τις διαδικασίες για το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Με νέα απόφαση στις 30 Ιουλίου 2013 που φέρει την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου, ανατίθεται κατόπιν διαπραγματεύσεων το έργο «Μελέτη σκοπιμότητας για την ανάπτυξη του Κρατικού Αερολιμένα Ανδραβίδας» στην ένωση προσώπων του Συγκοινωνιολόγου Γαβριηλίδη Ιωσήφ, η οποία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και στον Γεώργιο Γιαννέλη γραφείο με έδρα την Αθήνα.

Το αντικείμενο του έργου αφορά την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την ανάπτυξη του κρατικού αερολιμένα Ανδραβίδας. Όπως τονίζεται στην απόφαση του κ Σταθόπουλου: «Η ανάπτυξη του κρατικού αερολιμένα Ανδραβίδας μέσω μιας σειράς έργων βελτίωσης-επέκτασης που έχουν προταθεί από την ΕΥΔΕ Α/Δ Νοτίου Ελλάδας, Υπ. Άμυνας και ΥΠΑ προτείνεται να πραγματοποιηθεί με σκοπό να καταστήσει ικανό τον αερολιμένα να δέχεται πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών.

Στη μελέτη θα περιλαμβάνονται ανάλυση της αγοράς, διερεύνηση και αξιολόγηση των εναλλακτικών επιλογών όσον αφορά στις δράσεις βελτίωσης/επέκτασης του αερολιμένα, ακόλουθη εξέταση των αντίστοιχων χρηματοοικονομικών και κοινωνικοοικονομικών αποτελεσμάτων και τελική πρόταση επί της σκοπιμότητας αυτών».

Η παράδοση της μελέτης υπολογίζεται στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο κατά το πρώτο 15νθήμερο Σεπτεμβρίου.

Γιώργος Κ.Ροζής-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ