2013-08-05 07:11:04
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Απαγόρευση πoρνo-περιοδικών στις βάσεις στρατού
Τα αντρικά περιοδικά Playboy και Penthouse, καθώς και άλλα δεν θα πωλούνται πλέον στις βάσεις του στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα 48 «ενήλικα» περιοδικά είναι ανάμεσα στα 891 περιοδικά που δεν θα υπάρχουν στα καταστήματα του στρατό και της Πολεμικής Αεροπορίας στις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο. Άλλα έντυπα που επίσης περικόπτονται είναι τα English Garden, η the New York Review of Books, η Saturday Evening Post, ακόμα και τα κόμικ του Μπομπ του Σφουγγαράκη!

Η «Morality in Media», μια αντιπορνογραφική ομάδα της Ουάσιγκτον, χαρακτήρισε η απόφαση «μια μεγάλη νίκη» στην εκστρατεία της κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο στρατό και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παροτρύνει φορείς του Ναυτικού να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ο Chris Ward, εκπρόσωπος του Army and Air Force Exchange Service, είπε ότι οι περικοπές - που τέθηκαν σε ισχύ από την Τετάρτη - θα αδειάσει πολλά ράφια και έτσι αυτό το «κενό» που θα δημιουργηθεί, που αγγίζει το 33%, θα καλυφθεί με πιο δημοφιλή προϊόντα. Εκατοντάδες περιοδικά θα συνεχίσουν να πωλούνται στις ανταλλαγές. Τις μεγαλύτερες πωλήσεις καταγράφουν τα περιοδικά People, Men's Health and Cosmopolitan.

Συμπτωματικά, η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, στην οποία με επιστολή του δηλώνει ότι το Penthouse, το Playboy και τα υπόλοιπα αντίστοιχα περιοδικά επιτρέπεται να πωλούνται στις βάσεις, μιας και το περιεχόμενό τους δεν είναι αμιγώς πορνογραφικό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάτρα Τώρα:MAT στο ΤΕΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάτρα Τώρα:MAT στο ΤΕΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ