2013-08-05 08:08:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιχείρηση ανακατάληψης του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου, στο Μαραγκοπούλειο και ΤΕΙ από την αστυνομία - Τέσσερις Συλλήψεις
Επιχείρηση στο Μαραγκοπούλειο - Λίγο πριν την έφοδο αστυνομικοί κόβουν τα κάγκελα

Νεότερη Ανάρτηση 07.20’

Με την ανακατάληψη από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. των τριών χώρων (Παράρτημα – Μαραγκοπούλειο και ΤΕΙ) που τελούσαν υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και εκφραστών του μοντέλου της αυτοδιαχείρισης ολοκληρώθηκε πριν λίγο το πρώτο σκέλος της επιχείρησης.

Δυνάμεις των ΜΑΤ αποκόπτουν μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών που επιχερεί να κατευθυνθεί προς το Μαραγκοπούλειο

Κατά την επιχείρηση έγιναν τέσσερις συλλήψεις ατόμων τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κτίριο της οδού Γούναρη στο Μαραγκοπούλειο. Αντίθετα στο παράρτημα και το ΤΕΙ δεν βρέθηκαν μέσα άτομα.

νεότερη ενημέρωση 07.16΄

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διπλή επιχείρησης ανακατάληψης από την αστυνομία του πρώην Παραρτήματος και του Μαραγκοπούλειου στην Πάτρα.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και επιχείρηση της αστυνομίας σε κτίρια του ΤΕΙ που είχαν καταληφθεί.


Θέμα χρόνου θεωρείτο η προσπάθεια της αστνομίας να διώξει τους καταληψίες από τα δύο κτίρια και τα αποδώσει στην Δημοτική Αρχή στην οποία ανήκουν, μετά την ανακατάληψη στην Αθήνα του κτιρίου "Αμαλία".

Εξάλλου, αυτή την ώρα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώνονται στην οδό Γεροκωστοπούλου, με πλήρη... εξάρτηση και φορώντας κράνη. Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 20 άτομα.

πρώτη ενημέρωση 07.00΄

Επιχείρηση ανακατάληψης του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου και του Μαραγκοπούλειου από την Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα τα ξημερώματα.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας με την συνοδεία εισαγγελικών αρχών και την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, επιχειρούν να διώξουν τους καταληψίες από τα κτίρια.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ