2013-08-05 10:02:04
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων για την Χρυσούλα και τα 2 ΑμεΑ ανήλικα παιδιά της
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει ως έναν από τους κεντρικούς άξονες πολιτικής του δράσης την κοινωνική αλληλεγγύη. Στα πλαίσια αυτά, στέκεται στο πλευρό και της Χρυσούλας από την Πάτρα, μίας γυναίκας άπορης με δύο παιδιά ΑΜΕΑ με βαριές αρρώστιες και με διαρκή ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Η Χρυσούλα και τα παιδιά της διαμένουν σε ένα μικρό κοντέινερ-καρότσα φορτηγού.

Από μια καντίνα, κολλητά στην καρότσα, προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζειν, τοποθετημένη σε σημείο τέτοιο που να βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου το ένα εκ των δύο παιδιών να μπορεί να λαμβάνει την ιατρική φροντίδα που πολύ συχνά χρειάζεται.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ανάλγητη ΔΕΗ έκοψε την παροχή ρεύματος στην καντίνα-κατοικία της οικογένειας, βυθίζοντάς τους στο σκοτάδι, στον καύσωνα, αποστερώντας τη δυνατότητα χρήσης μηχανήματος οξυγόνου από το ένα παιδί αλλά και αφαιρώντας τη δυνατότητα από τη Χρυσούλα να λειτουργήσει την καντίνα προκειμένου να βγάλει κάποια λιγοστά χρήματα.


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, κλήθηκε από την Χρυσούλα και οι συναγωνιστές από την Αχαία καθώς και επιτελείο από την Αθήνα έσπευσε στο πλευρό της Χρυσούλας, για συμπαράσταση ηθική, υλική, νομική και κινηματική.

Έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα προς τη ΔΕΗ, το Δήμο και την Εισαγγελία.

Αναμένουμε και πιέζουμε προς την τελική αυτονόητη αποκατάσταση του δικαίου.

Παράλληλα διεξάγουμε καμπάνια αλληλεγγύης προκειμένου να μην αφήσουμε την οικογένεια αυτή μόνη της στην κρίση της μνημονιακής χούντας.

Συλλέγουμε τρόφιμα για αρχή στα γραφεία μας, στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια (ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος).

Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα: 6932067879, 6943427056, 6947441050
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ