2013-08-12 17:48:18
Φωτογραφία για Για τον ιδιοκτήτη της μηχανής οι χειροβομβίδες στη Θεσσαλονίκη!
Ενας 53χρονος, συνιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της μηχανής, πάνω στην οποία βρέθηκε χθες η μία από τις δύο χειροβομβίδες.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δελτίο που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος είχε αντιληφθεί τη χειροβομβίδα ενώ βρισκόταν με τη μηχανή του, εν κινήσει, στην περιοχή της Τούμπας.

Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας ενώ συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας εξουδετέρωσε τον πυροδοτικό μηχανισμό.

Όπως διαβάζουμε στο ThessToday, οι αστυνομικοί, που ερευνούν όλες τις πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης, σχημάτισαν, ήδη, δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Πάντως ο 53χρονος, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον και δεν υποψιάζεται ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.


Όσο για την πρώτη χειροβομβίδα, που είχε βρεθεί το Σάββατο σε μικρή απόσταση, εκτιμάται ότι έπεσε από τους δράστες.

Βέβαια και ο 53χρονος συνελήφθη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία γιατί κατείχε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα στο δελτίο της αστυνομίας αναφέρεται ότι 53χρονος παρέδωσε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, τα κάτωθι αντικείμενα που κατείχε στο σπίτι του, στο κέντρο πόλης:

75,9 γραμμάρια χασίς

Ένα όπλο χειρός, τύπου μπρελόκ

6 φυσίγγια κρότου

Έναν κάλυκα

Ένα σπρέυ πιπεριού

Ένα μαχαίρι στιλέτο, τύπου «πεταλούδα»

Ένα ξιφίδιο

Ένα πτυσσόμενο γκλοπ και

Δύο ηλεκτρικούς εκκενωτές (tazer)

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νόμου Περί όπλων και Κώδικα Νόμων για τα Ναρκωτικά και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τοποθετήθηκαν οι χειροβομβίδες.

φωτο   thesstoday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ