2013-08-21 08:26:44
Φωτογραφία για Μικρή αναβολή στην απόφαση για την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών...!!!
Ο φόβος πολιτικού ατυχήματος, καθώς οι αντιδράσεις στις ΚΟ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν δείχνουν να κάμπτονται, αναβάλλει την απόφαση για την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία. Ο πρωθυπουργός, στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη της Τρίτης, ανέφερε ότι θα δει ο ίδιος προσωπικά το θέμα και ότι δεν μπορεί να γίνει βιαστική συζήτηση.

Ωστόσο, η όποια απόφαση θα πρέπει να έχει ληφθεί μέχρι το τέλος του έτους, οπότε λήγει η περιόδος προστασίας των ιδιοκτητών με «κόκκινα» δάνεια, ενώ θεωρείται απίθανο το ισχύον καθεστώς προστασίας να διατηρηθεί ως έχει.

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται διατεθειμένος να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για το θέμα σε κοινή γραμμή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, 

 

 με τον οποίο είχε το μεσημέρι της Τρίτης μια πρώτη συζήτηση.

Η συνάντηση των δύο αρχηγών θα επαναληφθεί σήμερα, Τετάρτη, ενώ ταυτόχρονα Σαμαράς και Βενιζέλος θα αρχίσουν συναντήσεις με βουλευτές, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να πειστούν οι διαφωνούντες ότι οι όποιες αποφάσεις δεν πρόκειται να πλήξουν τους οικονομικά ασθενέστερους.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σαμαράς παίρνει πάνω του το θέμα των πλειστηριασμώνΕφ' όλης της ύλης συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου στο ΜαξίμουΑυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ζήτησε ο πρωθυπουργόςΠλειστηριασμοί για 25.000 ακίνητα με κόκκινα δάνεια πριν από το 2008Επαφές Μαξίμου με «γαλάζιους» βουλευτές για τους πλειστηριασμούς

Newsroom ΔΟΛ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ