2013-08-22 04:49:06
Φωτογραφία για Τι είδε ο προπονητής του Ηρακλή στο φιλικό με το Μακεδονικό;
Ο Σίνισα Γκόγκιτς στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό, παραδέχτηκε ό,τι δεν περίμενε και αυτός αυτό το αποτέλεσμα.

Επίσης, τόνισε ό,τι το φιλικό αυτό ήταν πολύ καλό για τον ίδιο, αφού έβγαλε συμπεράσματα που ήθελε και θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια. Αναφέρθηκε στην επιθετική δυστοκία του Ηρακλή, ενώ μίλησε και για μεταγραφές.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

"Δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό τεστ και πλέον καλούμαστε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Δείξαμε κάποια καλά στοιχειά, άλλα ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε γκολ από λάθος του Χουάντερσον και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά", είπε αρχικά.

Ηταν ένα πολύ καλό τεστ. Είδαμε πράγματα που θα πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι λογικό να γίνονται λάθη. Είχαμε καλά στοιχεία, αλλά και κακά. Συνεχίζουμε την δουλειά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο", είπε.


Ενώ πρόσθεσε: "Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι όμως πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Θέλω να φεύγει πιο γρήγορα η μπάλα. Αυτό που θέλουμε είναι δουλειά για να έχουμε καθαρό μυαλό να τελειώνουμε τις φάσεις".

Για μένα πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ. Είδα πράγματα που έχω στο μυαλό μου για το αν ταιριάζουνε παίκτες στην ενδεκάδα και πήρα απάντηση από την εικόνα που είχαμε σήμερα.

Για τις μεταγραφές και τους δανεικούς: «Κοιτάμε παίκτες. Δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποιον καλό παίκτη. Οι καλοί κοστίζουν. Σε ό,τι αφορά τους δανεικού ψάχνουμε ομάδα να δώσουμε για να παίξουνε αυτά τα παιδιά και να πάρουνε παιχνίδι στα πόδια τους».

Για το τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του: "Εχω πει τι ζητάω και το πώς θέλω να παίζει η ομάδα. Θέλω στα πρώτα 30 μέτρα η μπάλα να φεύγει γρήγορα και να υπάρχει συνεχή κίνηση στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές καθυστερήσεις και κακή κυκλοφορία. Αυτό που ακόμα δεν έχουμε δουλέψει και θέλουμε δουλειά είναι να μάθουμε πότε πρέπει να πιέζουμε, πότε να κλείνουμε χώρους . Γιατί πολλές φορές πίεζε ένας παίκτης για όλους και άλλοι κοιτούσαν. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει».
bluearena.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ