2013-08-23 15:40:09
Φωτογραφία για Πυροβολισμοί το μεσημέρι σε απόπειρα ληστείας στην Καλαμαριά
Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά τις 12.30 στην Καλαμαριά κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Πόντου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα και αφού πυροβόλησαν για ...εκφοβισμό στον αέρα, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα. Οι επίδοξοι ληστές έφυγαν τελικά χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, κοντά στο υποκατάστημα βρέθηκε ένας φορητός ασύρματος, με τον οποίο οι δράστες φέρονται να παρακολουθούσαν τη συχνότητα της Αστυνομίας. Εκτιμάται ότι τράπηκαν άρον - άρον σε φυγή, αντιλαμβανόμενοι ότι οι αστυνομικοί ήταν καθ' οδόν. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες, η μία εκ των οποίων όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένη.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα της ΔΕΗ είχε βρεθεί και πριν από τρία χρόνια στο στόχαστρο ληστών. Τότε, δύο δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή αρπάζοντας από υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι τσάντα με 100.000 ευρώ από τις εισπράξεις της ημέρας του υποκαταστήματος.

Τον Ιούλιο του 2007 δύο αδέλφια επιχείρησαν να ληστέψουν το ίδιο υποκατάστημα, άλλα είχαν «πιαστεί στα πράσα», μαζί με τη λεία τους, που ξεπερνούσε τις 70.000 ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ