2013-08-25 15:14:11
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ! *VIDEOS*
O Νταβίντ Φουστέρ έχει πετύχει ήδη τρία γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, χαρίζοντας ισάριθμες νίκες στον Ολυμπιακό.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr" ο Ισπανός μεοεπιθειτκός των ερυθρόλευκων αυτά τα τρία και κάτι χρόνια που φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού έχει αποδειχθεί σε... κακό δαίμονα της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει κατορθώσει να συνδεθεί με τα δίχτυα των «κυανόλευκων» τρεις φορές και να χαρίσει ισάριθμες νίκες στο Θρύλο και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις! Επίδοση, την οποία θα προσπαθήσει να διευρύνει στην αποψινή αναμέτρηση και να οδηγήσει τους 40 φορές πρωταθλητές Ελλάδας σε νέα νίκη, εφόσον φυσικά χρησιμοποιηθεί από τον Μίτσελ.

Η αρχή έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2010 στη νίκη του Ολυμπιακού επι του Ατρομήτου με 2-1 στον «Ναό». Ο Φουστέρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 34' άνοιξε το σκορ για το Θρύλο βάζοντας τις βάσεις για την σημαντική του νίκη την οποία ουσιαστικά σφράγισε ο Κέβιν Μιραλάς με το δικό του γκολ στο 36'.


Ακολούθησε ένα πολύ σημαντικό γκολ- τίτλος. Ο λόγος για το νικητήριο γκολ του Ισπανού μέσου στο 119ό λεπτό του προπέρισνου τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και με το οποίο ο Θρύλος λύγισε με 2-1 το εμπόδιο της ομάδας του Περιστερίου και στέφθηκε νταμπλούχος Ελλάδας.

Για να φτάσουμε στο περυσινό παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Περιστέρι στο πλαίσιο της πέμτπης αγωνιστικής, όπου ο Φουστέρ με δικό του γκολ στο 29' χάρισε στους ερυθρόλευκους την πέμτπη τους συνεχόμενη νίκη στον δρόμο προς την κατάκτηση του 40ού τίτλου της ιστορίας τους!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ