2013-08-28 11:35:03
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ... «ΚΟΡΟΪΔΟ» ΜΕ ΦΕΪΣΑ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
Η πώληση του Φέισα στην Μπενφίκα, ήταν μία από τις πιο πετυχημένες κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.

Ο "Λιούμπο" δεν έδειξε ποτέ, στα χρόνια που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Θρύλου, οπότε το να πάρει μια ομάδα 4,5 μύρια για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεο, ουσιαστικά, είναι κάτι παραπάνω από δώρο.

Πάντως σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr" αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ποσό, δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό εξολοκλήρου από την Μπενφίκα! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", στην πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί η πληροφορία πως από τα 4,5 εκ. ευρώ που πήρε ο Ολυμπιακός, μόνο τα 2,8 έδωσε η Μπενφίκα!

Τα υπόλοιπα τα... "τσόνταραν", σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ, που έχουν φυσικά και το αντίστοιχο ποσό ιδιοκτησίας πάνω στον Σέρβο μέσο. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα ποσό κοντά στο 1,7 εκ. ευρώ. Φυσικά πολλά και τα 2,8 που έδωσαν οι Πορτογάλοι, για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Σέρβος, αλλά όταν η τιμή για έναν παίκτη, οποιονδήποτε παίκτη, είναι στα 4,5 εκ. και η ομάδα δίνει μόνο τα 2,8, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, μπορείς να πεις ότι έπιασε λίγο ...κορόιδο τους μάνατζερ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ