2013-08-28 19:19:05
Φωτογραφία για Τύχη βουνό ο ΠΑΟΚ
Η τύχη μοιάζει να χαμογελά για μια ακόμα φορά στον ΠΑΟΚ, αφού, αν και αποκλείστηκε χτες από την Σάλκε μετά την ήττα του με 3-2 στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα, έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει την θέση της Σάλκε και να περάσει στους ομίλους του Champions League.

Η ΟΥΕΦΑ σκέφτεται σοβαρά να αποκλείσει την Σάλκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από την καταγγελία πως ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε Τζούλιαν Ντράξλερ έχει τρία @ρχίδ-α.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ποδοσφαιριστές με τρία @ρχίδ-α γιατί παραβιάζεται το fair play, ενώ φρικάρουν και οι χορηγοί.

Η Σάλκε υποστηρίζει πως το τρίτο @ρχίδ- του Ντράξλερ είναι εφεδρικό και δεν έπαιξε ρόλο στην έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας στημένου αγώνα στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι τώρα πολύ κοντά στο να αποκλείσει στα χαρτιά και την Σάλκε λόγω του τρίτου @ρχιδ-ού του Ντράξλερ, και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

http://pitsirikos.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεισε και Φαγέ η ΆΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έκλεισε" και Φαγέ η ΆΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ