2013-08-29 01:38:11
Φωτογραφία για Xάπια και ένα σημείωμα δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δίπλα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης, η αστυνομία εντόπισε σημαντική ποσότητα χαπιών, γεγονός που ενδυναμώνει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το protothema, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο διαμέρισμα του σχεδιαστή στην οδό Σκουφά 21, αντίκρισε τον 65χρονο άνδρα νεκρό, ενώ γύρω του υπήρχαν κουτιά από ψυχοφάρμακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη φέρεται να τοποθετετείται χρονικά έως και 10 ώρες νωρίτερα από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε έγινε η κλήση προς το ΕΚΑΒ.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις όπου οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου είναι αδιευκρίνιστα το ΕΚΑΒ δεν παρέλαβε τη σορό του σχεδιαστή και κλήθηκε ιατροδικαστής καθώς και αστυνομία προκειμένου να διερευνήσουν περαιτέρω το θέμα.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ιατροδικαστής ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο πιθανόν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει τέλος στη ζωή του.

Δείτε ακόμα:

Σοκ: Nεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης - H μεγάλη καριέρα, η οικονομική καταστροφή και οι απειλές για τη ζωή του Σοκ στον χώρο της μόδας: O Ασλάνης «είδε» το θάνατό του - Σε τέσσερις σελίδες εξομολογήθηκε γιατί αυτοκτόνησε «Σ’ αγαπώ πολύ κι εσένα και τη Τζούλια» - Tο τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ