2013-08-29 16:38:56
Φωτογραφία για Άλλος ένας νεκρός στον ατελείωτο εδώ και έτη, περιφερειακό του Βόλου
78χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη.

Άλλος ένας Βολιώτης ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα των θυμάτων του αιματοβαμμένου και εδώ και έτη ανοκλήρωτου περιφερειακού δρόμου του Βόλου.

Ο λόγος για έναν 78χρονο ποδηλάτη, ο οποίος το πρωινό της Πέμπτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην προσπάθεία του να διασχίσει τον περιφερειακό, στο ύψος του κλειστού δρόμου της Αγ. Παρασκευής, μεταξύ των κόμβων Καζανάκι και Ιωλκού, παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδήγουσε 39χρονη και είχε κατεύθυνση προς Λάρισα.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο βαρύς τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος, αν και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Με τους Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να διενεργούν προανάκριση, ώστε να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι η λίστα των θυμάτων θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, για όσο οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του υπουργείου και οι αδιάφοροι τοπικοί άρχοντες, δεν κάνουν τίποτα τόσο για την ολοένα και πιο σύντομη ολοκλήρωσή του, όσο και για την κατασκευή των αναγκαίων πλέον ανισόπεδων κόμβων, τουλάχιστον στα πιο νευραλγικά σημεία ενός περιφερειακού δρόμου, στην άσφαλτο του οποίου έχουμε θρηνήσει τις ζωές μικρών παιδιών.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ