2013-09-02 12:04:31
Φωτογραφία για Andrea Casiraghi: O γοητευτικός πρίγκιπας του Μονακό παντρεύτηκε! Οι πρώτες φωτογραφίες
Ο Andrea Casiraghi, ο γοητευτικός εγγονός της Grace Kelly μόλις παντρεύτηκε την Tatiana Santo Domingo σε μια βασιλική τελετή, κλειστού κύκλου.

Ο πρίγκιπας που είναι δεύτερος σε σειρά για τη διαδοχή στο θρόνο αποφάσισε να παντρευτεί μετά την πολύχρονη σχέση με την διάσημη κληρονόμο,Tatiana, η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό bachelorette με τις φίλες της.

Γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και του δεύτερου συζύγου της, του εκλιπόντος επιχειρηματία Stefano Casiraghi, ο Andrea γεννήθηκε το 1984. 

Έχει τρία αδέρφια, την Charlotte που ετοιμάζεται να παντρευτεί σύντομα, τον Pierre και την Alexandra που γεννήθηκε όταν η οικογένεια μετακόμισε στη Γαλλία και η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε τον πρίγκηπα Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερο.

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου:

Ο Andrea γνώρισε την Tatiana μέσω της αδερφής του όταν ήταν συμμαθήτριες στο Παρίσι. H όμορφη πριγκίπισσα είναι κληρονόμος του εκλιπόντος πατέρα της, Julio Santo Domingo, δεύτερου πλουσιότερου άντρα στην Κολομβία. 

Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και 8 χρόνια ενώ έκαναν μαζί κι ένα γιο, τον μικρό Sacha. O γιος τους θα είναι πλέον τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, εκτός εάν ο θείος του Andrea, πρίγκιπας Αλβέρτος κάνουν παιδί με την πριγκίπισσα Charlene και εκτοπίσουν την οικογένεια Casiraghi!

 http://joytv.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ