2013-09-07 12:20:08
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ, Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ...ΤΡΕΛΟΠ@#$ΑΣ!
O Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr", χρησιμοποιώντας απίστευτες ατάκες για Εθνική και μεταγραφές. Λέει για "Μήτρο", Κάρα, Οζίλ, Μπέιλ κ.ά., ενώ αποκαλύπτει... Γιατί δεν λέει σωστά τους παίκτες του ΠΑΟ!

Αναλυτικά:

Στο α΄ ημίχρονο η Εθνική ήταν χάλια, δεν υπήρχε ταχύτητα, ιδίως στα εξτρέμ, ο Χριστοδουλόπουλος σε μέτρια επίπεδα, ψάχνει να κάνει καμία ντριμπλίτσα, δύσκολος στο γκολ, ο Κονέ δεν έχει την ταχύτητα γι΄ αυτή τη θέση που τον βάζουν, δεν έχει τη φαντεζί την ντρίμπλα, η δική του ντρίμπλα είναι δυναμική.

Τα χαφ μας αργά, ο Ταχτσίδης αργός, ο Μανιάτης σε ρηχά νερά στο α΄ μέρος, ο Κατσουράνης τα ίδια, κοίταγαν να παίξουν τη μεγάλη μπαλιά προς το Μήτρογλου, όμως ο Μήτρογλου δεν έχει την ταχύτητα για να παίξει έτσι, αυτός θέλει την μπάλα από γρήγορα εξτρέμ, να την πάρει από το πλάι και να την καρφώσει. Εκεί είναι εκπληκτικός.

Στο β΄ ημίχρονο ανεβήκαμε, απέκτησε ρυθμό η ομάδα, βγήκαν ο Κονέ με τον Ταχτσίδη, όταν έμειναν με 10 παίκτες οι δυο ομάδες, γίναμε καλύτεροι. Καλή κίνηση που έφερε τον Τοροσίδη αριστερό μπακ, εκεί φάνηκε πολύ, την τελική λύση την έδωσε ο Μήτρογλου ο οποίος είναι φωτιά στο γκολ, μπορούσε να βάλει κι άλλα.


Ο Μήτρογλου δείχνει συνέχεια στον Μίτσελ ότι ξέχνα κύριε τον Σαβιόλα και τον Σέποβιτς, με την Παρί εγώ θα παίξω! Έχεις στράικερ που από στιγμή σε στιγμή θα σου το κάνει το γκολ, αν κρατήσεις το μηδέν πίσω.

Είναι κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην έχει εξτρέμ της προκοπής, να παίζει η Εθνική με τον Χριστοδουλόπουλο και με τον Κονέ.

Αυτή η ομάδα πάντως έχει πάθος, έχει μόνιασμα, έχει δίψα, τα δίνουν όλα, βλέπεις και τον Καραγκούνη σαν τον Καλιγούλα, μπαίνει, πέφτει κάτω, ξανασηκώνεται, το ζούνε, θέλουν να πάνε στο Μουντιάλ στη Βραζιλία πολύ. Και θα πάνε!

Μεγάλη η γκέλα της Βοσνίας στην έδρα της από τη Σλοβακία, τώρα μια ισοπαλία να φέρει η Βοσνία στη Σλοβακία την Τρίτη, και εμείς να νικήσουμε τους Λετονούς, τελείωσε μετά, πήραμε κεφάλι στη βαθμολογία και δεν θα το χάσουμε. Αυτή η Εθνική έχει δείξει ότι ματς με μέτριες ομάδες, τα καθαρίζει.

   

Ο Οζίλ για εμένα -άσχετα από αυτά που λέγονται- δεν απέδωσε καλά στη Ρεάλ. Ούτε γκολ έκανε, ούτε τις εξαιρετικές πάσες. Τώρα όμως πάει σε μια ομάδα στην οποία πιστεύω ότι θα προσφέρει. Τη βλέπω μεταμορφωμένη την Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει, ο Βενγκέρ έκοψε τις μικρές πάσες. Φεύγει η Άρσεναλ με γρήγορες μπαλιές, τα χαφ δεν έχουν θέσεις συγκεκριμένες, μπορεί ο κόφτης να πεταχτεί μπροστά και ο άλλος να μείνει πιο πίσω, μεγάλη ταχύτητα, τεχνίτες, και εκτελεστές.

Τον Οζίλ πιστεύω ότι θα τον κάνει πιο ελαφρύ ο Βενγκέρ, είδαμε ότι μεταμόρφωσε και τον Ποντόλσκι, δεν έχει σχέση ο Ποντόλσκι με το όπως ήταν στη Γερμανία, γυρνάει πίσω, κόβει, κλίνει μέσα, σκοράρει. Έφτιαξε και τον Ζιρού. Μου αρέσει η Άρσεναλ φέτος, βλέπεις χάφαρους, Καθόρλα που πασάρει, χώνεται στο γκολ, τεχνίτης, γρήγοροι, ο Ροζίτσκι φισέκι, ο Ράμσεϊ που είναι κόφτης αλλά και πετάγεται μπροστά, ο Γουόλκοτ μπροστά είναι ανεβασμένος, δεν κάθονται στατικοί, κάνουν κινήσεις, τους χάνουν οι αντίπαλοι. Και ο νεαρός που είχε τραυματιστεί και επέστρεψε μου αρέσει.

Σπουδαία θεωρώ τη μεταγραφή του Φελαϊνί στη Μάντσεστερ, τον χρειαζόταν αυτόν τον παίκτη, αμυντικό χαφ παίζει, πίσω από τον επιθετικό παίζει, δεξί χαφ παίζει, αριστερό χαφ παίζει, όπου θες! Σκοράρει και με το κεφάλι, όλα τα κάνει.

Η Τσέλσι χρειαζόταν πολύ ένα φορ, και ειδικά τον Ρούνεϊ, με τον Τόρες μόνο δεν την έβγαζε, ο Ετό που πήρε δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, τα τελευταία χρόνια δεν έπαιζε σε υψηλό επίπεδο, ήταν στη αφάνεια στην Ανζί.

Περιμένω θέαμα από Μπέιλ και Ρονάλντο στη Ρεάλ, αρκεί να είναι μονιασμένοι. Ο Μπέιλ είναι καλό παιδί, τον έχουν βάλει να γλείφει τον Ρονάλντο με δηλώσεις γιατί αυτός είναι τρελόπ…ας, τσατίστηκε με τα λεφτά που δόθηκαν για τον Μπέιλ, ήθελε να μην του πάρει άλλος τον τίτλο της ακριβότερης μεταγραφής! Άκου τον π…, τόσα λεφτά παίρνουν, αλλά εκείνος το χαβά του.

Εν πάση περιπτώση, αν είναι μονιασμένοι θα τις αλαλιάσουν τις αντίπαλες άμυνες, φανταστείτε αυτούς τους δύο να φεύγουν στον κενό χώρο σαν άλογα καθαρόαιμα!

Ο Μπέιλ είναι πάρα πολύ γρήγορος, είναι και παίδαρος, καθαρίζει στα δύσκολα με τις σουτάρες του, για εμένα πρέπει να τον βάλει στη Ρεάλ πίσω από τον φορ. Μην τον χαραμίσει στα άκρα να κυνηγάει πίσω τα μπακ να ξεθυμαίνει. Ας βάλει στα άκρα Ντι Μαρία και Ρονάλντο, φορ τον Μπενζεμά και πίσω του τον Μπέιλ. Και πίσω από τον Μπέιλ δύο χαφ, τον Μόντριτς και τον Κεντίρα. Βέβαια έχει τον Ίσκο πίσω από τον φορ, έβαλε τα γκολ του αυτός, εμένα πάντως δεν με τρελαίνει, εξ αιτίας του μπορεί να στείλει τον Μπέιλ στα άκρα.

Και τελευταίο τώρα. Νομίζετε ότι είναι δύσκολο να μάθω δύο-τρία ονόματα παικτών του Παναθηναϊκού; Ξέρω εκατοντάδες ονόματα στο ποδόσφαιρο, μπορώ να αναφέρω 11άδες ξένων ομάδων πριν από 40 και 30 χρόνια, θυμάμαι άπειρα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες τις ομάδες από το παρελθόν, ξέρω τωρινά ονόματα σε όλες τις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης, και θα μου ήταν δύσκολο να μάθω 2-3 ονόματα τωρινών παικτών του Παναθηναϊκού;

Δεν θέλω ρε να τα λέω σωστά, έτσι μου αρέσει, να τον λέω …Μπεχραμί τον Μπαϊράμι, και τον άλλο να τον λέω …Αμπέι, δεν είναι παίκτες αυτοί για τον Παναθηναϊκό όπως τον ξέρουμε εμείς επί δεκαετίες ολόκληρες. Δεν είναι παίκτες αυτοί για να λέω τα ονόματά τους, είναι ανύπαρκτοι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ