2013-09-07 12:07:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο δρόμο για Θεσσαλονίκη δεκάδες έμποροι και Βιοτέχνες
Καθοδόν προς τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από τις 10.00 το πρωί 150 μέλη του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενωθούν με συναδέλφους τους από όλη τη χώρα και να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη συμπρωτεύουσα στις 6 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στη πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο εγκαινίων της ΔΕΘ, με αφορμή τη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση.

Τρία λεωφορεία – από τα πέντε που είχαν αρχικά ανακοινωθεί - ναυλώθηκαν από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών αναχώρησαν από τοι Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας με τη συμμετοχή να κρίνεται - παρά το γενικό κλίμα δυσφορίας προς την κυβερνητική πολιτική και τα απανωτά λουκέτα και πτωχεύσεις – ως μικρότερη του αναμενόμενου , αν υπολογιστεί πως ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας αριθμεί τουλάχιστον 4.000 μέλη και ο σύλλογος επαγγελματοβιοτεχνών άλλες 5.000 μέλη τουλάχιστον.


Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕΣΝΑ τονίζει ότι τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης όπως είναι η αναγκαστική είσπραξη των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ μέσω των διαδικασιών άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.), που συστάθηκε πρόσφατα για τον σκοπό αυτό, θα οδηγήσουν χιλιάδες Ε.Β.Ε. στην καταστροφή και την εξαθλίωση χωρίς παράλληλα να λυθεί το ταμειακό αδιέξοδο στον οποίο έχει περιέλθει ο ΟΑΕΕ.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η επίθεση που γίνεται το τελευταίο διάστημα με τις φοροεπιδρομές, φέρνουν νέα αδιέξοδα στις επιχειρήσεις. Η μαζική αποστολή για χρέη προς τον ΟΑΕΕ θα συνοδευτεί με αναγκαστική είσπραξη από το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών), ακόμα επισείει και τον «μπαμπούλα» της προσωποκράτησης.

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ