2013-09-10 01:17:04
Φωτογραφία για Κανέλλη για Κωνσταντοπούλου: Να μειώσουμε την ένταση των μικροφώνων, τα ντεσιμπέλ της φωνής δεν ελέγχονται
Πολλές φορές η Βουλή έχει κατηγορηθεί ότι λειτουργεί με συντεχνιακή λογική. Σήμερα ορισμένοι βουλευτές με τις τοποθετήσεις τους στη συζήτηση περί κωδικών δικηγόρων έσπευσαν να επιβεβαιώσουν αυτή την κατηγορία.

Πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου που μόλις γύρισε από τις διακοπές της κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι έφερε τον κώδικα στο δεύτερο θερινό που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανέναν δικηγόρο βουλευτή. «Μακριά από μένα τέτοιες λογικές δεν εξέτασα τη σύνθεση του τμήματος για να φέρω τους κώδικες» απάντησε ο κ.Αθανασίου. Ομως το επιχείρημα της κ.Κωνσταντοπούλου κάρφωσε και η Λιανα Κανέλλη. «Δηλαδή εάν στη θέση μου που είμαι νομικός ήταν ένας γιατρός βουλευτής δεν θα μπορούσε να συζητήσει το θέμα; Αυτές είναι συντεχνιακές λογικές». Λίγο αργότερα το λόγο πήρε και ο Μιχάλης Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής για να πει ότι επειδή στο Β' θερινό το Κόμμα του δεν είχε δικηγόρο επιστρατεύτηκε αυτός. «Θα είμαι αναγκασμένος να είμαι για 3 μέρες στη Βουλή ενώ είχα άλλες υποχρεώσεις» είπε ο κ.Αρβανίτης.


Η κ. Κωνσταντοπούλου ξαναπαίρνοντας το λόγο ρώτησε τον υπουργό Δικαιοσύνης εάν ο κώδικας είναι προαπαιτούμενο της Τρόικα και αν αυτό συμβαίνει να έρθει στη Βουλή αυτός που το απαιτεί λέγοντας χαρακτηριστικά «ο εκβιασμός στο κοινοβούλιο δεν θα γίνεται με αυτό τον τρόπο. Να σταματήσει ο εκβιασμός σε βάρος της χώρας». Πάντως ήταν τέτοια η ένταση της φωνής της κ.Κωνσταντιπουλου στη σημερινή συνεδρίαση ώστε η Λιάνα Κανέλλη που καθόταν ένα έδρανα μπροστά από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την κάρφωσε για ακόμα μια φορά λέγοντας στον πρόεδρο της επιτροπής «τώρα που θα ξεκινήσει η συζήτηση σας παρακαλώ μειώστε την ένταση των μικροφώνων γιατί τα ντεσιμπέλ της φωνής δεν ελέγχονται από τη ρίζα τους».

armageddon-news.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ