2013-09-12 18:21:09
Φωτογραφία για Συγκλoνιστικό βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων από την χθεσινή τραγωδία στο Τέροβο
Συγκλονίζει το βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων με εικόνες από την χθεσινή τραγωδία στο Τέροβο. Το τραγικό συμβάν έγινε χθες λίγο μετά τις 6 το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, στην περιοχή του Τερόβου.

Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Citroen που οδηγούσε 18χρονος από το Λούρο Πρέβεζας και στο οποίο επέβαινε 23χρονος από τη Φιλοθέη Άρτας, επιχείρησε να προσπεράσει φορτηγό, ωστόσο συγκρούστηκε με δεύτερο φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια και με το πρώτο φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τα δύο φορτηγά να εκτρέπονται της κυκλοφορίας, να συνθλίβουν το Ι.Χ. και ο δρόμος να γεμίζει με λαμαρίνες και διαμελισμένα σώματα των δύο άτυχων νέων.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ το θέαμα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος ήταν σοκαριστικό. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι για να καθαρίσει εντελώς ο δρόμος και να δοθεί στην κυκλοφορία χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες.


Εκτός όμως των δύο νεκρών, τραυματίστηκαν και άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Πρόκειται για τους δύο οδηγούς των δύο φορτηγών και για έναν 23χρονο που επέβαινε στο ένα εκ των φορτηγών.

Το τραγικό δυστύχημα προκάλεσε θρήνο στο Λούρο και τη Φιλοθέη Άρτας, από όπου κατάγονταν τα δύο θύματα. Για την οικογένεια του 18χρονου –ο οποίος σε λίγες ημέρες επρόκειτο να καταταγεί στο Στρατό- η μοίρα στάθηκε ιδιαίτερα σκληρή, καθώς, πριν ένα περίπου χρόνο είχε χάσει επίσης σε τροχαίο ένα ακόμη παιδί. Σε τροχαίο χάθηκε πρόσφατα και εξάδελφος του 18χρονου.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ