2013-09-12 20:52:24
Φωτογραφία για Η Τζένοα παρουσίασε τον Γιάννη Φετφατζίδη
O Γιάννης Φετφατζίδης (δεξιά) και ο Ρικάρντο Σεντουριόν κατά την επίσημη παρουσίασή τους από την Τζένοα την Πέμπτη. Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Twitter ο ιταλικός σύλλογος.Αρωμα από το Kαμπιονάτο θα πάρει την εφετινή σεζόν ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τζένοα. Ο ιταλικός σύλλογος παρουσίασε την Πέμπτη τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ μαζί τον Ρικάρντο Σεντουριόν. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα πετύχει στη νέα του ομάδα: «Ήρθα σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με λένε Φέτφα και θα πετύχω. Μπορείτε να με λέτε έτσι. Και στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο με φώναζαν. Παίζω στα άκρα της επίθεσης, όμως μπορώ να αγωνιστώ και σε άλλες θέσεις. Νιώθω και είμαι έτοιμος. Έχω διεθνείς εμπειρίες και είμαι σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι στη διάθεση του προπονητή μου καθότι πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω στις προσπάθειες της ομάδας μου. Ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία ήταν ο Ζίκο. Είχε πει πολλά πράγματα για εμένα, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω και εγώ στο γήπεδο».


Ο Φετφατζίδης αποκάλυψε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος του έδωσε οδηγίες για τους Γενοβέζους: «Ναι μιλήσαμε. Μου είπε πολύ καλά λόγια για την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο της. Μου διευκρίνισε επίσης πως οι οπαδοί της είναι γεμάτοι πάθος για τον σύλλογό τους».

Οσον αφορά τη μάχη με την Σαμπντόρια ο βραχύσωμος εξτρέμ υπογράμμισε:«Ενα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμείς από την μεριά μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Ο τεχνικός της Τζένοα , Ενρίκο Πρετσιόζι αναφερόμενος στον Φετφατζίδη δήλωσε στον ιταλικό Τύπο: « Οι συμπαίκτες του τον φωνάζουν «Σέμπα» επειδή μοιάζει λίγο με τον Τζιοβίνκο. Όταν ένας ποδοσφαιριστής παίζει με τόση φυσικότητα όπως αυτός, μου δίνει την ιδέα ότι έχουμε αποκτήσει ένα ταλέντο. Παρατήρησα πόσο ωραία σταματάει τη μπάλα. Είναι προφανές πως με τους Σεντουριόν, Στόιαν, Σαντάνα και Φετφατζίδη, το παιχνίδι μας θα γίνει πολύ ωραίο».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα-Ισπανία 79-75
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα-Ισπανία 79-75
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ