2013-09-13 23:12:04
Φωτογραφία για ΠΟΣΕ ΙΚΑ: Η τρομοκρατία δεν περνάει
Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες τακτικές του Διοικητή του ΙΚΑ, που 48 ώρες πριν την έναρξη των απεργιακών μας κινητοποιήσεων προσπαθεί με κάθε μέσο να διασπάσει τον αγώνα και να εκφοβίσει τους υπαλλήλους.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ, με το αριθμ.πρωτ. Γ30/212/13-9-2013 έγγραφό της που απέστειλε σε όλες τις υπηρεσιακές μονάδες, στις 14.30, ζητά αυθημερόν την καταγραφή των στοιχείων όλων των υπαλλήλων που υπηρετούν σε τμήματα παροχών, χωρίς να δικαιολογούν την ενέργειά τους αυτή.

Τονίζουμε ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν ήδη στη διάθεση της Διοίκησης και θα έπρεπε να τα γνωρίζει. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν την ανικανότητα, την πλήρη έλλειψη οργάνωσης και το χάος που επικρατεί στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές αποτελούν σπασμωδικές κινήσεις μιας Διοίκησης που υπηρετεί μόνο την κυβέρνηση και όχι τα ασφαλιστικά ταμεία, την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε αυτά.


Στόχος είναι η τρομοκρατία, η διάσπαση του απεργιακού μετώπου και ο εκφοβισμός των υπαλλήλων. Αντίθετα από το επιθυμητό αποτέλεσμα, τέτοιες συμπεριφορές ενδυναμώνουν τον απεργιακό αγώνα και δείχνουν αδυναμία και τρόμο μπροστά στη δύναμη των εργαζομένων.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ