2013-09-16 16:31:09
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ!
Πώς και πώς περιμένει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν ο Βλάντιμιρ Βάις.

Ο Σλοβάκος ακραίος των ερυθρόλευκων, μίλησε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη και ανέφερε πως στόχος των παικτών του Θρύλου, είναι να τα δώσουν όλα για τον κόσμο.

Μάλιστα εμφανίζεται αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα και χαρακτήρισε σπουδαίες τις αναμετρήσεις του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

- Έφτασες πολύ κοντά στο γκολ, εναντίον της Ξάνθης. Μήπως το... φυλάς για την Παρί Σεν Ζερμέν;

«Μερικές φορές οι ασίστ είναι σαν γκολ για εμένα. Είμαι ευτυχισμένος που σε αυτό το ματς είχα συμμετοχή στα τρία γκολ κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι την Τρίτη και να κάνουμε ότι μπορούμε με την Παρί Σεν Ζερμέν».

- Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μια αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα;


«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό ματς την Τρίτη. Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο αυτό το διάστημα, και θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, να παίξουμε... όπως αυτοί και νομίζω ότι με τους οπαδούς μας και την ατμόσφαιρα θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».

- Πόσο σημαντικό είναι για έναν νέο παίκτη όπως εσύ να προετοιμάζεται για μια αναμέτρηση όπως αυτή για το Champions League;

«Είχα παίξει έξι ματς στο Champions League με τους Ρέιντζερς, αλλά και στο κύπελλο UEFA και ξέρω ότι το Champions League είναι ότι καλύτερο για κάθε παίκτη. Να αγωνίζεται με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, σε αναμετρήσεις που βλέπει όλος ο κόσμος».

- Σε ποιο ποσοστό ετοιμότητας θεωρείς ότι έχεις φτάσει;

«Ένιωσα πολύ καλά στην Εθνική ομάδα, έπαιξα δύο ματς, πήγα πολύ καλά και σήμερα (προχθές) ήταν το πρώτο ματς που ξεκίνησα στο Καραϊσκάκη. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε 4-0 αλλά δεν είναι αυτό το ταβάνι μου, πάντα μπορώ καλύτερα. Χαίρομαι που συνεχίσαμε με νίκες και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς».

- Το μήνυμα σου για τον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Όλοι μου μιλάνε για την ατμόσφαιρα σε αυτά τα ματς, για το πόσο μαγευτική είναι. Το μήνυμα μου είναι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο και θα παίξουμε για σας!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ