2020-10-18 08:30:18
Φωτογραφία για Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν τόσες οι μηνύσεις, δεν είχαμε κάτι να παίξουμε »
Στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Έχω ένα μυστικό». Η ηθοποιός αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ενσαρκώνοντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στις μηνύσεις που έγιναν στους συντελεστές της σειράς.

«Δεν πέρασα καλά, έτσι όπως έγινε. Όταν μου πρότειναν να κάνω την σειρά χάρηκα πάρα πολύ γιατί είχε προηγηθεί η Λαμπέτη που είχε κάνει επιτυχία και ταυτόχρονα είχα δει ότι είναι πάρα πολύ ωραίο να παίζεις την ζωή ενός ανθρώπου από την αρχή έως το τέλος του γιατί αυτό σου δίνει πολύ μεγάλη υποκριτική παλέτα. Δεν το αξιολόγησα ως πρόκληση γιατί άνθρωπος ήταν και η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας και σκέφτηκα ότι παρουσιάζουμε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Προφανώς είχε κι άλλες παραμέτρους που δεν είχα υπολογίσει. Ούτε σενάριο δεν μπορούσαμε να γράψουμε. Οι μηνύσεις που έτρωγαν από παντού ήταν τόσες πολλές που κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια
. Δηλαδή να παίζουμε σκηνές ήδη παιγμένες φανταστικά από τον τότε ελληνικό κινηματογράφο. Αντί να μπεις μέσα στην προσωπικότητα, στον χαρακτήρα, ασχολιόσουν με άλλα πράγματα. Δεν είχαμε κάτι να παίξουμε. Ήταν τόσες οι μηνύσεις που ο ένας δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, ο άλλος δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του ούτε να εμβαθύνεις σε αυτό ή στο άλλο. Πως να μην παρεξηγηθεί ο ένας ή ο άλλος.

Με είχαν ενοχλήσει όλα αυτά κι οι κακές κριτικές κι από ανθρώπους που μπορεί να μην το έχουν δει ποτέ. Είχαν αρχίσει να γράφουν πριν ξεκινήσει το σίριαλ» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ