2013-09-16 16:45:15
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο... ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΚΑ!
Ο Κακά θα είναι τραυματίας για περίπου ένα μήνα και ζήτησε από την διοίκηση της Μίλαν να μην πληρώνεται σε αυτό το διάστημα!

Ο Βραζιλιάνος δείχνει πως πραγματικά αγαπά και σέβεται την Μίλαν για όλα όσα έχει ζήσει στους «ροσονέρι».

Στο ντεμπούτο του, λοιπόν, κόντρα στην Τορίνο, ο Βραζιλιάνος άσος τραυματίστηκε περίπου στο 70’. Έτσι, οι Μιλανέζοι εξέδωσαν ανακοίνωση την Δευτέρα, στην οποία τονιζόταν πως σε περίπου δέκα ημέρες ο παίκτης θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του προβλήματός του.

Έτσι, τα ιταλικά ρεπορτάζ... πήραν φωτιά και έγινε αντιληπτό πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί περίπου τέσσερις εβδομάδες για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Και λίγο αργότερα «χτύπησε» η σπουδαία ενέργεια του Κακά. Με ένα μήνυμά του στο επίσημο κανάλι της Μίλαν ξεκαθάρισε πως για όσο διάστημα μείνει στα «πιτς» δεν θέλει να παίρνει... φράγκο, παρά μόνο την υποστήριξη και την αγάπη από τον κόσμο (που ούτως ή άλλως ήταν δεδομένη).

Και σύμφωνα με τους υπολογισμούς των γειτονικών Μέσων, αυτό σημαίνει πως ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ