2013-09-17 04:22:05
Φωτογραφία για Το τμήμα «Μ» δεν θα ασχοληθεί με τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW
Η BMW ανακοίνωσε στη Φρανκφούρτη ότι το τμήμα της «Μ» δεν θα αναλάβει τη σειρά «i», καθώς τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρείας θα κρατήσουν την αυτονομία τους.

Η βαυαρική μάρκα, δια στόματος Cypselus von Frakenberg, επικεφαλής επικοινωνίας του τεχνολογικού τμήματος της BMW, δήλωσε ότι τα δύο «brands» θα παραμείνουν διαχωρισμένα κι αυτόνομα.

Ενδεχομένως, πολλοί μετά την εικονιζόμενη παρακάτω BMW M4 Coupe Concept και το νέο i8 θα ήθελαν να δουν ένα «Μ i8», όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί κατά το Frakenberg.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος για να ενωθούν τα δύο τμήματα, καθώς το τμήμα της «Μ» ακολουθεί εντελώς διαφορετική πορεία από τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Σε αυτή την άποψη συνέκλινε κι ο Carsten Pries, διευθυντής παραγωγής της φίρμας, λέγοντας ότι κάθε brand θα παραμείνει ανεπηρέαστο από το άλλο.

Επίσης, ο Pries πρόσθεσε ότι ούτε ένα «Μ1» θα δούμε, αφού η στρατηγική της BMW είναι να δημιουργούνται «ειδικές εκδόσεις», εκεί που χρειάζεται με στόχο την εμπορική επιτυχία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ