2013-09-17 14:53:43
Φωτογραφία για Πεδουλάκης: «Σπουδαία εμπειρία»
Πολύ σημαντική εμπειρία χαρακτήρισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης την περιοδεία της ομάδας στην Κίνα σε δηλώσεις κατά την άφιξή της αποστολής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το πρωί της Τρίτης από την Κίνα για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια που έδωσε εκεί.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επεσήμανε ότι είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία το ταξίδι αυτό «Ήταν μια πολύ σπουδαία και πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους μας. Ήρθαμε σε επαφή με μια διαφορετική φιλοσοφία του μπάσκετ. Επισκεφτήκαμε σχολεία πανεπιστήμια και είδαμε πως αντιμετωπίζουν το μπάσκετ στην Κίνα. Ηταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Αν και κουραστικό, ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό ταξίδι για την ομάδα», τόνισε ο προπονητής της ομάδας και συνέχισε:

«Ένα από τα πολλά οφέλη του Παναθηναϊκού από αυτό το ταξίδι ήταν η αναγνωσιμότητα, έκανε πιο μεγάλο και πιο γνωστό το όνομά ου, σε μια χώρα που αυτοί δεν ξέρουν εμάς, κι εμείς δεν ξέρουμε αυτούς. Οι Κινέζοι το μπάσκετ το προσεγγίζουν διαφορετικά από εμάς. Αν και η γενικότερη κουλτούρα τους λειτουργεί υπέρ του συνόλου, στο μπάσκετ είναι επηρεασμένοι από το ΝΒΑ και επικεντρώνονται μόνο σε ένα πρόσωπο. Όμως είμαι σίγουρος πως με την πάροδο του χρόνου θα το αλλάξουν.»
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ