2013-09-17 14:51:02
Φωτογραφία για Κορωνιός: «Μην σταυρώσουμε τον Τρινκιέρι»
Ευθύνες σε όλους και όχι μόνο στον Τρινκιέρι για την αποτυχημένη παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ επέρριψε ο Άγγελος Κορωνιός στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 

«Δεν πρέπει να σταυρώσουμε τον προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Οι δηλώσεις του Άγγελου Κορωνιού στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο για τους λόγους της αποτυχημένης παρουσίας της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ:

«Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προπονητή. Φταίει και αυτός αλλά και η Ομοσπονδία και οι παίκτες. Δεν είναι δίκαιο να τον σταυρώσουμε.

Ήμασταν πολύ άτυχοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς κάτι που ήταν για πρώτη φορά. Αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας. Δεν είχαμε ένα στάνταρ απόδοσης. Ο προπονητής έκανε μια επιλογή για μια φιλοσοφία. Πήγε με 2 γκαρντ και άφησε κάποιους παίκτες εκτός. Αυτές οι επιλογές σου βγαίνουν ή όχι. Στην περίπτωσή μας δεν βγήκαν. Ο προπονητής είναι νέος, δεν γνωρίζει την Ελλάδα και δεν γίνεται σε 1,5 μήνα να φτιάξει ομάδα δεν είναι ο μόνος που φταίει.

Πρέπει να τον κρατήσεις να τον στηρίξεις και να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Εάν δεν δείξει κάτι και την επόμενη χρονιά τότε παίρνεις τις αποφάσεις σου. Υπάρχει πικρία. Όλοι μας είμαστε στενοχωρημένοι αλλά χρειάζονται αποφάσεις με ηρεμία»
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ