2013-09-17 23:52:32
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 1-4 *ΒΙΝΤΕΟ*
Τρεις πανομοιότυπες αδράνειες σε αντίστοιχες εκτελέσεις κόρνερ, πρόδωσαν τον εξαιρετικό Ολυμπιακό του α’ ημιχρόνου και τελικά έφεραν βαριά ήττα 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ένα ημίχρονο (το δεύτερο )… «εφιάλτη» και τρία ίδια γκολ από αδράνειες της άμυνάς του Ολυμπιακού σε εκτελέσεις κόρνερ, οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μια ήττα που δεν άξιζαν με βάση την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος για τους παίκτες του Μίτσελ, είχαν δύο δοκάρια, ένα φανταστικό γκολ από τον Βάις, όμως στο δεύτερο... «πλήρωσαν» κούραση και αδράνεια στις στημένες φάσεις. Ο Καβάνι το πρώτο γκολ, δύο ίδια τέρματα από τον Μότα και κλείσιμο του σκορ από τον Μαρκίνιος για την ομάδα του Μπλαν, η οποία αφού «γλίτωσε» στο πρώτο μέρος πήρε την σπουδαία νίκη στο δεύτερο.

Οι ερυθρόλευκοι με πίεση στην πρώτη πάσα της Παρί Σεν Ζερμέν, με απίστευτες αλληλοκαλύψεις, με τον Σάμαρη να είναι... παντού και τον Βάις να κάνει ότι θέλει την άμυνα των Γάλλων, θα μπορούσαν από νωρίς να έχουν ανοίξει το σκορ κόντρα στους… «ψαρωμένους» πρωταθλητές Γαλλίας. Τα δοκάρια στα σουτ του Σλοβάκου και του Φουστέρ, όμως έσωσαν τον Σιριγκού.


Αντίθετα και… κόντρα στην εικόνα της αναμέτρησης, ο Καβάνι έβαλε την Παρί μπροστά στο σκορ, μετά από μια σπάνιας ομορφιάς πάσα του Ιμπραϊμοβιτς στον Μάξγουελ. Ο Βάις όμως το πήρε... προσωπικά και με μια απίστευτη ενέργεια, όπου πέρασε τον Μάξγουελ, έκανε «ποδιά» στον Μαρκίνιος και «άδειασε» τον Σίλβα έφερε το παιχνίδι στα ίσια βάζοντας «φωτιά» στο Καραϊσκακη! Το 1-1, του πρώτου ημιχρόνου, μάλλον αφήνει ευχαριστημένη την Παρί Μέχρι που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

Το οποίο, δυστυχώς, δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Μίτσελ με την υπερπροσπάθεια του πρώτου μέρους «έσκασαν» με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος η εικόνα να είναι εντελώς διαφορετική. Οι Γάλλοι, το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και πατώντας στην κούραση των ερυθρόλευκων βρήκαν χώρους. Ο Λαβέτσι, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, έδωσε δύο έτοιμα γκολ στον Μότα, τον οποίο έχασε, ο κουρασμένος Σάμαρης και η Παρί, πήρε προβάδισμα νωρίς νωρίς στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα χειρότερα, όταν ο Ιμπραϊμοβιτς έστησε την μπάλα απέναντι από τον Ρομπέρτο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε το πέναλτι και μάλιστα με δυο επεμβάσεις αφού ο Σουηδός πήρε το ριμπάουντ. Αυτό που γλίτωσαν από τον «Ίμπρα», το βρήκαν από τον Μαρκίνιος λίγο αργότερα, οι ερυθρόλευκοι, από ακόμα μια στημένη φάση. Το τελικό 1-4 αφήνει πικρία στους ερυθρόλευκου, οι οποίοι «πλήρωσαν» τα δικά τους λάθη στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μετζανί, Σιόβας, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Ντομίνγκεζ (60’ Κάμπελ), Βάις (84’ Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74’ Σαβιόλα), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Εντιγκά.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιριγκού, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουιντί, Μότα, Βεράτι (77’ Ραμπιό), Λούκας Μόουρα (46’ Λαβέτσι), Καβάνι (89’ Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.

Στον πάγκο: Ντουτσέζ, Καμαρά, Ντινιέ, Ζαλέ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ