2013-09-18 04:56:04
Φωτογραφία για Τετ α τετ Μαρινάκη-Κελαϊφί
Συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον ισχυρό άνδρα της Παρί, Αλ Κελαϊφί. Τι τονίστηκε. Συνομιλία Ιμπραϊμοβιτς και Βαϊς στα αποδυτήρια.

Συνάντηση Μαρινάκη-Κελαϊφί πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο άνθρωποι είχαν αρκετά να πουν για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη με τον Κελαϊφί να αστειεύεται για το γκολ που έβαλε ο σύλλογός του.

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο των Πειραιωτών. Γενικά κατενθουσιάστηκε με το φαληρικό γήπεδο και τον παλμό που είχε.

Κατά τα άλλα οι Ιμπραϊμοβιτς και Βαϊς τα είπαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου κυρίως για ποδοσφαιρικά θέματα. Οι δύο παίκτες γνωρίζονται και ενώ έχουν και κοινό μάνατζερ, τον Μίνο Ραϊολα που ήταν στο Φάληρο και είδε το Ολυμπιακός-Παρί.

Ως προς την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό κοιτάζουν μπροστά σχετικά με την Ευρώπη. Στο Λιμάνι έμειναν άκρως ευχαριστημένοι από τον κόσμο που στο τέλος χειροκρότησε την ομάδα ενώ κρατούν την απόδοση του Α' μέρους.

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων έλεγαν πάντως μεταξύ τους πως από το 60' και μετά δεν είχαν τον μυαλό που έπρεπε. Επίσης ό,τι δεν τους βγήκε το παιχνίδι όπως το ήθελαν, μην έχοντας από ένα σημείο και μετά τις απαιτούμενες δυνάμεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ