2013-09-18 15:53:26
Φωτογραφία για Βγήκαν όπλα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής [foto - video]
Πετροπόλεμος και μολότοφ κατά διαδηλωτών - Συνελήφθη ακροδεξιός Ιταλός!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα ενεχυροδανειστήριο, ενώ άνδρας έβγαλε περίστροφο στους διαδηλωτές.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας άντρας, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, βγήκε από ένα αυτοκίνητο και σε στάση σκοποβολής σημάδευε διαδηλωτές. Ο άντρας συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Πάτρας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ιταλό, συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος και ελέγχεται για τη σχέση του με ακροδεξιές ομάδες της Ιταλίας.

Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν κρότου λάμψης και υποστήριξε πως το έβγαλε για εκφοβισμό, όταν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής". Μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε είχε και υπάλληλο του Ιταλικού προξενείου.

Νωρίτερα άγνωστος φορώντας κουκούλα επιχείρησε να σπάσει το ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στην συμβολή των οδών Γούναρη και Αθ. Διάκου.

Οι διαδηλωτές περνώντας από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής φώναξαν συνθήματα όπως «δολοφόνοι», ενώ «ανάγκασαν» μια κλούβα των ΜΑΤ να αποχωρήσει απο τη μέση του δρόμου για να περάσει η πορεία.
thebest.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ