2013-09-18 21:04:47
Φωτογραφία για Το έχασαν τελείως: «Στοχοποιημένη» και η Κωνσταντοπούλου!
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αντί να βάλουν κάτω το μυαλό τους να σκεφτεί ψύχραιμα, έχουν όλο τους το είναι στο να πάρουν στα χέρια τους την κουτάλα της εξουσίας, ρίχνοντας νερό στον μύλο των ψυχικώς διαταραγμένων που αποφάσισαν με τα τσεκούρια και τα μαχαίρια να μας κάνουν… «πατριώτες».

Προσωπική της στοχοποίηση διέκρινε η απίθανη Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα λόγια του πρωθυπουργικού συμβούλου, Χρύσανθου Λαζαρίδη, ο οποίος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν σημαίνει όμως ότι μόνη αυτή έχει ευθύνες. Ευθύνες έχουν και άλλοι. Χτες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο ελληνικό Κοινοβούλιο από την πλευρά της κυρίας Κωνσταντοπούλου, την οποία συμπεριφορά καταδίκασαν και άλλα κόμματα».

Γι’ αυτά ακριβώς τα λόγια, ιδού η απάντηση της Κωνσταντοπούλου (η Ζωή, όχι η… Ηρώ): «Ο κ. Λαζαρίδης επιχείρησε με τον πλέον προβοκατόρικο τρόπο την προσωπική μου στοχοποίηση… Επέμεινε στη θεωρία των δύο άκρων και ταύτισε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής με την άσκηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Γι’ αυτή την προσωπική επίθεση εις βάρος μου και για ότι μου συμβεί, υπεύθυνος θα είναι ο κ. Σαμαράς».


Ζήτω η τρέλα! Αρχικώς, να ξεκαθαρίσουμε ότι με βάση την εξυπνάδα του συγκεκριμένου συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, η συγκεκριμένη τοποθέτηση μάλλον τον αδικεί και ότι άλλες φορές έχει υπάρξει πολύ πιο εύστοχος στις τοποθετήσεις του. Χωρίς κανένα λόγο έδωσε στη συνάδελφό του στη Βουλή την ευκαιρία να μιλάει για εξίσωση της απώλειας μια ανθρώπινης ζωής με την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Θα αντιτείνει ασφαλώς ότι μίλησε για ευτελισμού του Κοινοβουλίου, άρα δεν μιλούσε για το περιστατικό της δολοφονίας, άρα η δήλωση της Κωνστανοπούλου αποσκοπούσε στο να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η συζήτηση βέβαια ήταν γενικά για τη Χρυσή Αυγή. Επιμένουμε όμως, ότι τα επιχειρήματα που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από τον Λαζαρίδη θα μας έκαναν να περιμένουμε κάτι πολύ πιο εύστοχο.

Όσον αφορά την Κωνσταντοπούλου, αν ήταν να τη στοχοποιήσουν οι ακροδεξιοί, αυτό θα έβρισκαν; Τόσο συμπαθής θεωρεί ότι τους είναι; Δεν αφήνουν τις πολιτικές εξυπνάδες διότι οδηγούν όλοι τους την κοινωνία σε πρωτοφανείς καταστάσεις; Για την ποιότητα του σημερινού Κοινοβουλίου δεν χρειάζεται να επανέλθουμε, τα έχουμε πει τόσες πολλές φορές. Νεοελληνική τραγωδία είναι.

Κι ερχόμαστε στη «θεωρία των δυο άκρων». Ότι και να πει η κάθε Κωνσταντοπούλου, το ότι συνέβαλε ο πολιτικός της χώρος τα μέγιστα με τον χαζοχαρούμενο έως ύποπτο τρόπο που αντιμετώπιζαν θέματα, όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, είναι απλώς δεδομένο, όσο και να τους ενοχλεί που λέγεται.

Το να επιμένει η Νέα Δημοκρατία σε αυτή τη θεωρία σήμερα, θεωρούμε ότι αποτελεί παλαιοκομματική πρακτική. Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν; Ότι αν εξαφανιζόταν ως δια μαγείας ένα από τα δύο άκρα, το άλλο θα σταματούσε να ασχημονεί;

Φυσικά και δεν θεωρούμε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ άκρο, όπως και δεν θεωρούμε όλους τους σημερινούς – ευκαιριακούς – υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ως τραμπούκους και φορείς ναζιστικής ιδεολογίας.

DEFENCEPOINT
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ