2013-09-19 11:22:35
Φωτογραφία για 2 μνηστήρες τελικά για το Μακεδονία Παλάς;
Σε μονομαχία για «δύο» στη σκιά του Λευκού Πύργου θα εξελιχθεί όπως όλα δείχνουν ο διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση του πολυτελούς ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλας» της Θεσσαλονίκης το οποίο ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε με την κατάθεση φακέλων από δύο «μνηστήρες»: σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη διοίκηση του ΙΚΑ, η πρώτη προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία Atlantic, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ενώ άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η πρόταση υποβλήθηκε μέσω της White & Black, σημερινής προσωρινής διαχειρίστριας της μονάδας.

Ο δεύτερος φάκελος κατατέθηκε από τον όμιλο Στέγγου, ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής.

Η ίδια πηγή του ΙΚΑ ανέφερε ότι θα ακολουθήσει λεπτομερής έλεγχος των δύο φακέλων κι εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρότητά τους, θα ακολουθήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών την Παρασκευή ή την Δευτέρα.

Στο διαγωνισμό είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον εννέα σχήματα αλλά φαίνεται πωςη απαίτηση του ΙΚΑ για ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα 137.500 ευρώ αποθάρρυνε τους περισσότερους. Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, η περίοδος μίσθωσης του γνωστού ξενοδοχείου θα είναι 30 χρόνια.

Πηγή: ypodomes
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ