2013-09-19 13:40:48
Φωτογραφία για Ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα τον Πανιώνιο
Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τον Πανιώνιο, σε άλλο ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν πέντε ευρώ και θα διατίθενται έξω από το αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

Με απόφαση της ΚΑΕ οι φίλαθλοι που ήδη έχουν καταβάλει το αντίτιμο για την αγορά εισιτήριων διαρκείας του Απόλλωνα για την Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014 ή πρόκειται να το καταβάλουν μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού, θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο (θα υπάρχει σχετική λίστα στην είσοδο του αθλητικού κέντρου).

Το ίδιο θα ισχύσει και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Κολοσσό, την Κυριακή 22/9, στις 16:00.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ετοιμάζει εκπλήξεις στους φιλάθλους που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.


Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήρια για τα φιλικά παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Κολοσσό θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση. Θα αναδειχθούν δύο τυχεροί θεατές από κάθε παιχνίδι, οι οποίοι θα κερδίσουν ισάριθμα εισιτήρια διαρκείας (βασικά) του Απόλλωνα για την BasketLeague ΟΠΑΠ 2013-2014!

Δύσκολες στιγμές περνά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ «έχασε» τη μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Η διοίκηση της «Ένωσης» εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΚ και τα Μέλη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και την οικογένειά του για το θάνατο της μητέρας του», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ