2013-09-19 18:41:28
Φωτογραφία για Σχολή Γονέων ΚΔΕΚ 2013
Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, θα λειτουργήσει και φέτος στο Κιλκίς, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Οι εγγραφές ξεκινούν από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. Για πληροφορίες, αλλά και νέες αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου ή στα τηλέφωνα 23413 52277 και 6946081649.

Οι συναντήσεις έχουν χαρακτήρα βιωματικό και όχι διδακτικό και πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες γονείς, μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα για τα νέα και κάθε Τετάρτη για τα παλιά μέλη κατά τις ώρες από 17:30 έως 19:00) με την επιστημονική καθοδήγηση της κ. Έλλης Φρεγγίδου, Ψυχολόγου M.Sc. Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.

Στόχος της ΚΔΕΚ και της Προέδρου της Επιχείρησης κ. Βούλας Ποζίδου είναι, με τη λειτουργία της Σχολής, να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς σε βασικούς τομείς που συντελούν αποφασιστικά στην ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών τους ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ