2013-09-20 15:00:12
Φωτογραφία για Ο ΚΕΛΑΪΦΙ ΓΙΑ ΤΑ... «ΚΑΥΤΑ» ΤΗΣ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Ικανοποιημένος από τη συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λοράν Μπλαν, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Νάσερ Αλ Κελαΐφι.

Μιλώντας σε γαλλικό ΜΜΕ, ο Άραβας ιδιοκτήτης της Γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και κάνει λόγο πως ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

«Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο. Ήδη έχει βελτιώσει το στιλ παιχνιδιού μας και αυτό είναι σημαντικό για μένα», ανέφερε αρχικά ο Αλ Κελαΐφι και συνέχισε σχετικά με τον πρώην τεχνικό του συλλόγου.

«Διατηρώ εξαιρετική σχέση με τον Κάρλο (Αντσελότι), αλλά τώρα ανήκει σε άλλη ομάδα. Έχουμε νέο προπονητή, τον Λοράν Μπλαν, από τον οποίο είμαι ικανοποιημένος έως τώρα. Ποτέ δεν κοίταξα πίσω μου, αλλά μόνο μπροστά. Εύχομαι στον Κάρλο τα καλύτερα. Ακόμα και τώρα μπορεί να με πάρει τηλέφωνο όποτε θέλει ή να μου στείλει μήνυμα. Αυτό σημαίνει πως η σχέση μας δεν είναι τόσο κακή».


Όσον αφορά στη θέση του αθλητικού διευθυντή και τους Φίγκο, Μαλντίνι που ακούγονται, ο παράγοντας από το Κατάρ σημείωσε. «Τους σέβομαι, έχω εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη να βρω αθλητικό διευθυντή. Έχω ήδη συμφωνία με τους Ζαν Κλοντ Μπλαν και Ολιβιέ Λετάν. Γιατί λοιπόν να τους αλλάξω, αφού όλα λειτουργούν άψογα;».

Από εκεί και πέρα, τοποθετήθηκε για τον Ράι, τον νεότερο αδερφό του Σόκρατες, για τον οποίο σενάρια τον θέλουν στην Παρί για να αναλάβει πόστο. «Σπουδαίο όνομα, αλλά τούτη τη στιγμή δεν βρίσκεται στη λίστα μας».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη για μερικούς παίκτες από την ομάδα, τονίζοντας ότι ο Ματουϊντί θέλει να μείνει στην Παρί, τη στιγμή που χαρακτήρισε ψυχή του συλλόγου τον Ιμπραΐμοβιτς. «Πρώτα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα ανάμεσα στους δύο μάνατζερ (Ζαν Πιερ Μπερν και Μίνο Ραϊόλα). Ο Ματουϊντί έχει επιβεβαιώσει πως θα ήθελε να μείνει στην Παρί και του χρόνου. Είμαι σίγουρος πώς αυτό θα γίνει και δεν θα μείνει ελεύθερος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζερεμί Μενές. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και ακόμα προοδεύει. Όσον αφορά στον Ίμπρα, είναι η ψυχή της ομάδας, όπως ο Τιάγκο Σίλβα τώρα ή ο Καβάνι. Αποτελεί σημαντική προσωπικότητα. Το να τον κρατήσουμε εδώ όσο πιο πολύ μπορούμε, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ