2013-09-20 14:57:18
Φωτογραφία για Νικολόπουλος: Απαντά γιατί βρέθηκε δίπλα στον Καμμένο μετά την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι
Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκου Νικολόπουλου, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Π. Καμμένος και εν συνεχεία της νοσηλείας του στο Ναυτικό Νοσοκομείο, ερωτηθείς σήμερα από τα ΜΜΕ ο κ. Ν. Νικολόπουλος είπε:

«Απαντώντας ευθέως σχετικά με την παρουσία μου στο πλευρό του κ. Πάνου Καμμένου, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι, από κάποιους ελάχιστους προβοκάτορες, σας αναφέρω τα εξής:

Το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε προγραμματισμένη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, κατά την οποία ο κ. Καμμένος μου πρότεινε να μεταβούμε μαζί στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να αφήσουμε λίγα λουλούδια.

Έτσι και έγινε.

Χωρίς κάμερες, χωρίς συνοδεία στελεχών και οπαδών, απλά και ανθρώπινα, με την παρουσία μόνο ορισμένων φίλων, μεταβήκαμε με το αυτοκίνητο του κ. Καμμένου στο σημείο της δολοφονίας, όπου και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δέχτηκε την απρόκλητη δολοφονική επίθεση εις βάρος του.

Θεώρησα υποχρέωσή μου να παραμείνω κοντά του διαρκώς, κατά την μετάβασή του στο νοσοκομείο αλλά και μετά, όπως θα έκανα – και πιστεύω και εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος θα έκανε – απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο θα είχε δεχτεί μία τέτοια, δολοφονική επίθεση.

Με λίγα λόγια, έπραξα αυτό ακριβώς που θα πιστεύω ότι θα έπραττε κάθε λογικός άνθρωπος, χωρίς δεύτερη σκέψη…’
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ